Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Тренд цього року - невидимки в волоссі!

Щоб виглядати стильно і модно не потрібно кожен день ходити в перукарню. Досить вибрати відповідну стрижку і колір волосся, і вчасно їх оновлювати. А щоденну укладку можна зробити і самій, тим більше що в тренді прості і навіть неакуратні зачіски. Але сьогодні ми не будемо вчити вас, як зробити пучок або косу, а розповімо про самий модний аксесуар цього сезону, який коштує копійки.

Отже, невидимки! Так-так, саме ці прості і знайомі нам з дитинства шпильки знову в тренді. І якщо раніше їх намагалися заховати, сьогодні в моді зворотне. З невидимок роблять різні фігури і малюнки. А щоб зачіска була ще менш затратною, можете придбати невидимки для волос оптом, адже опт завжди дешевший, ніж роздріб.

Мальвинка і невидимки
Зібрати верхній шар волосся на маківці, звичайно, можна за допомогою невеликої гумки. А якщо ще й хвостик вивернути навпаки вийде і зовсім стильна зачіска. А тим кому і цього мало, просто необхідні невидимки. З них можна скласти трикутник, викласти квіточку або спорудити грати. Фантазуйте, такий декор стилю тільки на користь!

До речі, підбирати невидимки під колір волосся не потрібно. Сьогодні в тренді контраст. Тому, якщо ви блондинка або володієте шикарним рудим кольором, саме чорні або кольорові шпильки будуть максимально виграшно виглядатиме на вашому волоссі.

Невидимки і плетіння
Незвичайний колосок можна зробити за допомогою невидимок. Для цього попередньо нанесіть невелику кількість фіксуючого спрею на волосся і далі попрядно кріпите їх шпильками.

Заплетіть звичайну косу чи колосок і далі за допомогою невидимок прикрасьте зачіску. Використовувати краще шпильки яскравого кольору.

Невидимки і ретро
Якщо сьогодні ви в романтичному образі - зібрали волосся в низький пучок або черепашку, доповніть зачіску невидимками. Розташовувати їх можна в ряд, зигзагом, кутом ....

Невидимки збоку
Якщо волосся хочеться все ж залишити розпущеним, заколіть невидимки збоку. При цьому локони можна, як накрутити, так і витягнути, створивши ефект мокрого волосся.

Незвичайні невидимки
Якщо є бажання виділитися не тільки за рахунок незвичайної зачіски, але і нестандартних аксесуарів, виберіть шпильки з каменями або написами.

Невидимки - відмінний бюджетний аксесуар, який явно приверне до вас увагу. З такою зачіскою ніхто не назве вас немодній, повірте! Ви лише ризикуєте надихнути колег і друзів на подібні експерименти.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь