Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Оригінальні ідеї для тімбілдінгу

У нашому огляді ми розповімо про те, як провести час весело і з користю, організувати яскравий тімбілдінг, що запам'ятовується, згуртувати колектив і надовго підняти своїм співробітникам настрій. Отже, запасайтеся ідеями для тімбілдінга.

Основне завдання тімбілдінга - виконувати різні види діяльності, які є одночасно веселими і складними, а також мають «побічний ефект» формування навичок командної роботи і підвищення ефективності співробітників. Якщо ви шукаєте, хто вам може організувати оригінальний тимбилдинг Киев, зверніться в Mooore.

Розглянемо дієві і захоплюючий ідеї тімбілдінгу:

Пограти в гру

Це прекрасний спосіб налагодити спільну мову між учасниками тімбілдінга. Ігри можна проводити на природі і в закритому приміщенні.

Вам підійдуть:

  1. Ресторани;
  2. Конференц зали;
  3. Холи;
  4. Літні майданчики.

Гра «Сліпий квадрат»

Час: 15-30 хвилин.

Кількість учасників: 5-20 чоловік.

Необхідні інструменти: довгий шматок мотузки, щільний платок- пов'язка для зав'язування очей (з розрахунку на кожного учасника).

Правила: співробітники стають в коло, тримаючи шматок мотузки. Потім все надягають хустку-пов'язку на очі і ставлять мотузку на підлогу. Нехай все прогуляються на невеликій відстані від кола. Потім учасники гри повертаються і намагаються сформувати квадрат з мотузкою, не знімаючи пов'язки з очей. Встановлюється обмеження по часу, щоб зробити гру цікавіше.

Мета: розвиток сильних комунікативних і лідерських навичок.

Ця гра - дієвий інструмент, що виробляє довіру всієї команди.

Приготувати їжу

Час: 45-160 хвилин.

Кількість учасників: 5-20 чоловік.

Цей захоплюючий тімбілдінг потрібно проводити на кухні.

Вам знадобиться спеціально обладнане приміщення, робоча поверхня для приготування їжі, плита, духовка і продукти харчування. Учасники тімбілдінга розбиваються на команди.

Кожна команда створює своє блюдо. Це може бути що завгодно: від соусу гуакомоле до традиційних вареників. Кожен учасник має право додати тільки один інгредієнт на свій вибір. Після завершення приготування страв, влаштовується колективний обід або вечерю.

Мета: налагодити ефективну взаємодію між співробітниками. Згуртувати співробітників.

Підтримати волонтерський проект

Час: 3-6 годин.

Кількість учасників: 5-100 людей.

Прийняти всією компанією участь в волонтерському проекті. Волонтерство - чудова ідея для проведення тимбилдинга, можливість підтримати добру справу і згуртувати колектив.

Мета: підтримати благодійний проект, налагодити ефективну комунікацію всередині колективу.

Дослідити нове місце

Час: 3-24 години.

Кількість учасників: 5-45 чоловік.

Виїхати з міста всією командою в абсолютно нове место. Замовте автобус і рушайте колективом в заміську поїздку. Відвідайте оглядову екскурсію по новому місцю.

Мета: згуртування колективу.

Ці популярні ідеї для корпоративних тімбілдінг, допоможуть вашій компанії успішно побудувати команду колег, які добре працюють разом.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь