Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Оріхівсільмаш

ТОВ «Оріхівсільмаш» є провідним виробником зернокидачів на території України. Починаючи з виготовлення запасних частин на сільгосптехніку ще Радянського зразка, підприємство перетворилося в одного з небагатьох виробників вітчизняної сільгосптехніки. Завдяки збільшенню виробничих потужностей, модернізації обладнання, залучення фахівців високої кваліфікації підприємство налагодило випуск техніки власного виробництва.
Поєднавши найкращі досягнення машинобудування радянських часів до потреб сучасності, було налагоджено виробництво зернокидачів. Продукцію ТОВ «Оріхівсільмаш» можна придбати тут: https://orehovselmash.com/pricepy/

Протягом декількох років зернометателі працювали в господарствах по всій території України і зарекомендували себе як надійний, простий у використанні і обслуговуванні агрегат. Але конструкторська група постійно працювала над удосконаленням існуючого зернокидача враховуючи потреби та побажання аграріїв. Таким чином у 2011 році Південно - Української Філією УкрНДІПВТ ім. Л.Погорілого було проведено випробування нового вдосконаленого завантажувача зерна пересувного ЗЗП-60 (ТУ У 29.2-37260645-001-2011) продуктивністю до 70 тонн зерна на годину, і виданий сертифікат відповідності. Для прискорення завантаження і буртування зернових був розроблений і запущений у виробництво зернопогрузчик ЗЗП - 80 (продуктивність до 90 тонн / год), який здатний завантажити будь-який сучасний зерновоз швидко і якісно. Новинкою 2014 року став зернопогрузчик ЗЗП-100, продуктивністю до 110 тонн на годину.

Одним з напрямків розвитку підприємства є виробництво розкидачів мінеральних добрив.
З 2011 року налагоджено випуск навісного розкидачі РМД -1000 «Урожай» (ТУ У 29.3-37260645-002-2011) вантажопідйомністю 1000 кг. У 2012 році, з огляду на потреби та побажання, були розроблені і затверджені технічні умови на виробництво і налагоджений випуск навісного РМД-500 «Урожай» вантажопідйомністю 500 кг і причіпного розкидача РМД-3000 «Урожай» вантажопідйомністю 3000 кг. Розкидачі нашого виробництва надійні, функціональні, прості у використанні і обслуговуванні при цьому за своїми технічними характеристиками вони нічим не гірші за імпортні аналоги, але ціна набагато нижче. Також в 2012 році були розроблені і затверджені технічні умови на виробництво культиватора причіпного посиленого КПП-4С (ТУ У 29.3-37260645-003-2012). Культиватори такого типу давно використовуються в нашому сільському господарстві. Вони прості, недорогі і ефективні при використанні тракторів вітчизняного виробництва. При проектуванні культиватора КПП-4С були враховані всі недоліки його попередників. Посилено конструкція рами, змінена геометрія гряділя, вдосконалені кріплення штанг, встановлені жорсткі пружини і багато інших корисних змін. Для більш ефективного використання потужних тракторів, в 2014 році були запущені у виробництво широкозахватні культиватори для суцільного обробітку грунту шириною 7 м; 8,3м; 9,7 м; 10,4м.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь