Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати горілку?

Якщо ви нічого не тямите в алкогольних напоях, але вам потрібно вибрати в магазині горілку, то візьміть до уваги кілька простих правил, якими необхідно керуватися.

Відомо, що спиртні напої, в тому числі і горілка, поділяються за ціновими категоріями. Продукція економ-сегмента виготовляється зі спирту вищого ступеня очищення. Насправді такі спирти містять у своєму складі домішки. Пляшки оформлені просто, товар коштує недорого. Якщо ви збираєтеся придбати саме таку горілку, то довіряйте тільки відомим виробникам. Відомі бренди намагаються придбати спирт у відомих постачальників, тому їх продукція не приносить організму особливої ​​шкоди, якщо пити ви будете в міру. До слова, така горілка не має захисту від підробок, тому будьте обережні. Детальніше розповість статья от экспертов на сайті esale.dp.ua.

Горілка середнього цінового сегмента виготовляється зі спирту «Екстра», який проходить кілька ступенів очищення. Вона володіє більш високими якісними показниками. Пляшки оформлені більш привабливо, вартість вища, ніж у продукції економ-класу. Така горілка захищена від підробок.

Продукція преміум-сегмента - це золота середина між доступною за ціною і дорогою горілкою. Її виготовляють зі спирту «Люкс», який відрізняється високою якістю. Такий спирт також проходить ретельне очищення, тому не містить у своєму складі шкідливих домішок.

У супер-преміум сегменті пропонується горілка, виготовлена ​​на основі спирту «Альфа». Але і продукція, до складу якої входить спирт«Люкс», тут теж зустрічається.

Купуючи горілку, звертайте увагу на її вартість, виробника і популярність торгової точки. Не довіряйте виробам незнайомих виробників.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь