Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Особливості обміну біткоінів на Приват24 в Україні

Користувачі, які володіють достатнім досвідом, можуть швидко і з мінімальними втратами здійснити дану операцію, і стати щасливими володарями реальних грошей.
Виведення біткоінів через цей ресурс пов'язаний з деякими труднощами. Ще пару років тому Приват банк створював можливості для виведення криптовалюти безпосередньо, але новий функціонал так і залишився нереалізованим.

Пряме виведення коштів при використанні Приват 24 не вийде, тому що виникає необхідність застосування сторонніх обмінників.

Законопроект по роботі з криптовалютами.
Держава докладає максимум зусиль зі створення законодавчої бази для тотального контролю за фінансовими операціями громадян, в тому числі і в сфері криптовалюта.

Посилений контроль дозволяє відстежувати обсяги переказів конкретних фізичних осіб, адже саме для цього оператори обмінників будуть запитувати від користувачів повної інформації:
Якщо сума не виходить за рамки 30 тисяч гривень, відправник повинен надати ПІБ і ідентифікатор.
Єдиний реєстр національних публічних осіб дозволить при необхідності скористатися інформацією про будь-якого клієнта банківського сектора.
І якщо за станом на сьогоднішній день трапляються відмови з проведення операцій з біткоіни, то після виходу законопроекту виведення коштів ще більш ускладниться.
Всі угоди будуть відслідковуватися, і навіть може знадобитися надання додаткових даних, щоб дізнатися про походження валюти.
Як виводити криптовалюта на карту Приват банка?
Щоб уникнути проблем з законом і мінімізувати втрати, рекомендується робити виведення біткоінів невеликими обсягами.

Все-таки великі суми - це небезпека пильної уваги з боку державних контролюючих служб. Операція може бути просто заборонена до з'ясування походження коштів, а також особистостей учасників транзакції.

Рекомендації щодо виведення біткоінів на карту:

  1. невелика сума проводиться швидко, і оператори вимагають для подібної фінансової операції мінімум інформації від відправника;
  2. слід вибирати такий обмінник, який пропонує обмін біткоінів на приват з мінімальною комісією і здійснює обмін в найкоротші терміни, і тоді є можливість отримати реальну вигоду від проведеної операції.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь