Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Жіночі піджаки 2019 року. Які моделі вибрати і як їх носити?

Яскраві жіночі піджаки, картаті і леопардові візерунки, фасони розміру оверсайз і облягаючі жакети дуже часто з'являються в колекціях відомих дизайнерів навесні і влітку 2019 року. Піджак або блейзер - це просто додаток, що дозволяє додати екстравагантний характер до повсякденних джинсів або шортів, але також відмінно доповнює офісний образ.

Піджак також допомагає створити ідеальний наряд для вечірнього виходу. Його можна поєднувати і з модною спідницею або носити «соло», як коротке плаття. Цей модний елемент додає оригінальний характер вашим повсякденним вбранням, тому ви повинні мати його в своєму гардеробі. Яку модель вибрати, щоб виглядати стильно? Читайте далі... А придбати жіночі піджаки можна на швейній фабриці Zemal, де продається жіночий одяг оптом за вигідними цінами.

Яскраві кольорові піджаки для роботи і на кожен день

Жіночі кольорові жакети стали хітом цього сезону. Це моделі, які підкорили подіуми, а також побували на вулицях протягом найвідоміших тижнів моди. Жовті, червоні, рожеві - такі інтенсивні кольори відносяться як до стилю 80-х, так і до яскравих 90-м. Є також пастельні і більш витончені кольору, наприклад, синій, лаванда або м'ята. Колір в цьому сезоні - головний елемент, який впадає в очі, завдяки цьому весна в цьому році ще більш енергійна!

Піджаки та блейзери з принтами, для сміливих!

Принтовані моделі блейзерів, мабуть, вибираються рідше, проте вони мають надзвичайну оригінальність. Багато жінок полюбили цей тип піджаків. Використовуючи їх, ви можете легко надати різним стилізаціям цікавий характер. Поєднуйте піджак з анімалістичним принтом або великими квітами, зі спідницею-олівцем або з шортами, щоб створити шикарний образ. Які ще принти домінують в цьому сезоні? Це смуги, мотив Пейслі або ланцюга.

Жіночі піджаки в клітину- це абсолютний хіт 2019 року!

Жіночі піджаки в клітину в стилі ретро і більш сучасні моделі з таким дизайном - безперечний хіт 2019 року. Ця модель вже завоювала серця модних стилістів і блогерів в попередньому сезоні. Найбільш популярними є моделі в сірому кольорі. Блейзер в клітку відмінно підійде під джинси і улюблену футболку з написом або лляної топ на лямках.

Якщо ви любите експерименти, приглушені кольори картатого піджака, наприклад, бежеві або сірі, з'єднуються з неоновими кольорами. Селадон або помаранчевий колір будуть стильно контрастувати зі спокійним малюнком піджака і додадуть сміливості в ваш образ. Такий блейзер відмінно зі спортивним стилем. Звичайно, жіночі картаті піджаки інших квітів, наприклад, рожевого, коричневого, жовтого або червоного, теж відмінно виглядають. Якщо ви шукаєте різноманітність, це безперечно той вибір, який допоможе вам привнести його в свій гардероб.

Елегантні блейзери та піджаки в чорно-білому кольорі

Серед модних стилів незмінно панують елегантні жіночі жакети і піджаки чорного і білого кольорів. Ці класичні моделі чудово підійдуть як в офісних, вечірньої, так і повсякденному моді. Універсальні і непідвладні часу. Чорний або білий піджак (блейзер) - це той елемент, який варто мати у своєму гардеробі. Чорні піджаки ідеально поєднуються з класичною білою сорочкою, тонким топом або блузкою з рюшами або бантом на шиї. Білі ж жакети мінімалістичного крою щодня носите з сукнями пастельних кольорів і спідницями з квітами або поєднуйте з одягом в морському стилі.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь