Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги міні-тракторів

Трактори традиційно використовувалися на фермах для механізації кількох сільськогосподарських завдань: оранки, обробітку ґрунту і посадки на додаток до звичайного догляду за газоном, за ландшафтом, переміщення або розкидання добрив і розчищення кущів. Але сьогодні їм на зміну приходять міні-трактори, які мають переваги над "великими побратимами" як на невеликих фермах, так і для регулярних робіт на газоні і в саду. Далі, ми обговоримо основні переваги їх використання.

5 переваг міні-тракторів

Компактний трактор від http://tractora.com.ua/catalog/minitractora/brand-dongfeng/ в даний час користуються величезним успіхом завдяки таким перевагам:

  1. Універсальність з точки зору використання. Компактний трактор відомий в усьому світі своєю універсальністю. Він може використовуватися для різних цілей, так як до нього пропонується велика кількість навісного обладнання, щоб повністю розкрити його потенціал. Компактний трактор здатний виконувати всі функції надзвичайно добре: починаючи від оранки, і закінчуючи поливом холодною водою або видаленням бур'янів.
  2. Доступна ціна. Для більшості дрібних фермерів покупка великого трактора виключена через його високу вартість. Ціна міні-тракторів дуже розумна (приблизно 50% від вартості великого трактора), незважаючи на те, що вони здатні виконувати всі види сільськогосподарських робіт.
  3. Потрібно менше місця для зберігання. Зберігати трактор в безпечному місці трохи проблематично для дрібних фермерів, у яких немає місця для цього. Трактори невеликого розміру можуть без проблем поміститися в невеликому просторі.
  4. Менша витрата палива. З ростом цін на дизельне паливо і бензин фермерам знадобилися трактори, які споживають менше палива. Компактні агрегати є ідеальним вибором в даному випадку.
  5. Простота в експлуатації. Більшість фермерів, які не мають технічних знань, можуть їздити на цих тракторах і можуть керувати ними для виконання різних завдань.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь