Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги прихованих дверей

Приховані двері ще називають дверима-невидимками. Такі двері здатні візуально розширити простір. Це абсолютно новий вид дверей в дизайні інтер'єрів і споживач ще не встиг дізнатися про всі переваги таких дверей.

Новизна в тому, що отвір прихований від очей, і це є стильним рішенням в оформленні приміщення. Для створення ефекту невидимки створені ці двері на этом сайте, вони не мають наличників. Дверей практично не видно, так як вони зливаються з кольором стіни і не мають стиків. Всі ці особливості пов'язані з конструкцією коробки.

Монтується двері в площину стіни і одягається полотно на приховані петлі. Після установки дверей ви можете зайнятися обробкою на місці. Це означає, що готові двері ви можете пофарбувати під колір стін, під будь-який дизайн вашої квартири. У деяких прихованих дверях є навіть виїмка для ручки, яку також не видно сторонньому оку. Фарбування дверей ви робите самі, так як виробник лише ґрунтує двері. Також завод, де виготовляються двері, може запропонувати вам і заводську обробку.

Прихований короб дверей має більше плюсів, ніж мінусів. Ви самі можете вибрати ту частину отвору, де вам необхідні двері-невидимка. Колір ви вибираєте той, який присутній у вас в кімнаті, на фабриці це буде зробити складно. Також, перевага дверей полягає і в тому, що такі двері можна вставити, в дуже тонкий отвір. Двері вставляються і в більш широкий отвір, це відбувається за рахунок того що двері не мають наличників. Ви можете втілити ідеї з нестандартними дизайнерськими задумами. Наприклад, зробити двері дзеркальними, створити з двері дошку для малювання. Найбільший мінус таких дверей, це ціна. Такі двері обходиться дорожче стандартних дверей, адже їх набагато складніше встановити.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь