Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати кухонний куточок зі спальним місцем?

З огляду на шалений ритм життя, складності у фінансовій сфері дуже багато сімей не мають достатньої житлової площі. Задовольняються малими квартирами. А значить виникає необхідність раціонально і практично обставити житлові приміщення. І особливу увагу потрібно приділити інтер'єру кухні, зокрема розумно підібрати та розмістити меблі.

Виходячи з мінімальних параметрів кухонного приміщення, найбільш оптимальний варіант - кухонний куточок зі спальним місцем. Саме про ці практичні і функціональні меблі піде мова.

З чого почати?

Для початку, перед тим, як придбати кухонный уголок со спальным местом, варто подумати про потрібний розмір і колір, дизайн та стиль, про оббивку, ціну.

Нині в багатьох будинках, квартирах, дачах є кухонні куточки. Особливу любов споживача завоювали моделі зі спальним місцем. І не дарма. Адже тепер пішли в минуле матраци на підлозі і старенькі величезні крісла, розкладачки.

Як і будь-які інші меблі, куточки повинні бути безпечними для користування, відповідати встановленим санітарним нормам, бути сертифікованими. А для цього необхідно мати інформацію, уточнювати, з яких матеріалів і комплектуючих виготовлено той чи інший куточок для кухні, їдальні.

Доступні (бюджетні) моделі куточків виготовляють з ДСП, МДФ та шкірозамінника з використанням лігніну. Звичайно, найкращі куточки - це куточки з якісного, дорого дерева і натуральної шкіри. Але такі меблі не можуть дозволити собі придбати сім'ї з невеликим рівнем доходу. Але за якістю куточки з ДСП не гірші. Їх легко чистити і мити.

Все більше покупців віддають перевагу механізму розкладання кухонних куточків дельфін. Його в мить можна трансформувати в ліжко.

Виділяють наступні механізми розкладання:

  1. • седафлекс;
  2. • розкладачка;
  3. • єврокнижка.

У кухонних куточків дуже зручні посадочні місця. Зручно розміщувати гостей. Крім захованого спального місця в ньому є великі відділення та ящики для будь-яких речей. Такі меблі - знахідка для тих, хто цінує тепло і затишок в домі, не любить багато об'ємних меблів, яка крадуть простір. Якщо у вас немає такого функціонального куточка, є сенс його придбати.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь