Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Домашній одяг: затишна піжама чи сексуальні пеньюари?

Питання з розряду: "Як привабити чоловіка?", "Що робити, щоб любов не охолола?" допомагають скластися досить дивним враженню: мовляв, дівчата роблять все, щоб утримати своїх кавалерів, а ті тільки й думають про те, щоб ухилитися наліво, знайти іншу пасію. Зрозуміло, що існують деякі неписані правила поведінки при спільному житті: не потрібно ходити по будинку в брудному одязі з огидною маскою на обличчі, не варто зловживати всілякими ароматичними засобами в момент знаходження в квартирі, а також не слід постійно пиляти співмешканця або чоловіка. Але цим правилам досить просто слідувати, тоді як з одягом багато жінок чомусь перегинають палицю.

Поширені помилки у виборі домашнього одягу:

  1. Піжама, яку можна придбати на сайті versal.ua, у заміжньої жінки, особливо на перших порах спільного життя, чомусь зникає як клас. Її місце займають мереживні пеньюари, слизькі шовкові міні-халатики і надмірно сексуальна білизна, яка для постійного сну просто непридатна - натирає всі можливі і неможливі місця;
  2. Прагнення постійно викликати бажання у чоловіка - досить похвально, але при надмірному вживанні класичних методів залучення, вони просто набридають. Щодня зустрічати милого з роботи в красивому шовковому пеньюарі не варто - зазвичай перше бажання втомленої людини витає десь в районі ванної та кухні, але ніяк не в районі спальні;
  3. Кидання в крайності. Якщо не сексуальна білизна і коротенький спокусливий пеньюар, то старий бабусин халат. І баста! Підібрати ж симпатичний байковий або бавовняний домашній костюм - дріб'язкова справа, що допомагає дотримати баланс у виборі одягу.

Дієвий план вибору домашнього одягу

Повсякденність - не обов'язково рутина, проте життя - не суцільне свято і необхідно чітко це розуміти. Якщо ви багато часу проводите вдома, постійно перебувати в холодних, що ледве прикривають негліже ганчірочках - справжнє випробування. Та й для здоров'я по жіночій лінії таке білизну корисним не буде - всілякі запальні процеси чекають любительок шовку в зимовий період. Вже було сказано вище, що існує безліч чудових варіантів костюмів з теплих, натуральних матеріалів, які довгий час мають приємний, доглянутий зовнішній вигляд. Головне - стежити за чистотою домашнього одягу, а також за її збереженням в цілому стані.

Нижня білизна: знову ж таки, кидатися в крайнощі не потрібно. Слідкуйте ретельно за чистотою і відсутністю навіть маленьких пошкоджень на повсякденних комплектах. Постійно носити мереживні стринги і найтонші трусики-ниточки зі стразами - доля підлітків, випинається ці елементи нижньої білизни назовні. Насправді, чоловіки набагато більше уваги звертають саме на охайність, тоді як яскраві завитки і "діаманти" взагалі у багатьох представників сильної статі не викликають приємних емоцій. Не стискаючи: порадувати улюбленого красивим комплектом і пристрасної вночі дуже корисно.

І останнє, що найкраще запам'ятати. Красиві панчохи, колготки і аналогічні предмети фетиша - чудове доповнення до сексуального мереживної комплекту. Носити ж колготки або панчохи будинку, коли чоловік зайнятий власними справами або взагалі на роботі - верх непрактичності. До того ж, синтетичні матеріали сприяють виникненню певних проблем зі шкірою. Вибирайте домашній одяг, орієнтуючись виключно на власну зручність, але не забувайте про прості сімейні радощі - дружина просто необхідно періодично спокушати, і зовсім не тому, що інакше він втече до першій-ліпшій дівчині!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь