Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

З чим носити шифонову блузку: ідеї стильних луків від стилістів

Блуза допоможе внести в ваш образ жіночність, зробити його незвичайним, відпочити від спортивно-кежуальних буднів з практичними футболками та майками. Перед тим, як купити цей одночасно необхідний і особливий предмет гардеробу, дізнайтеся, які фасони зараз в моді і з чим краще носити блузу. Про все розкажуть експерти інтернет-магазину Gepur.

Блузка – виріб з тонкої, найчастіше шифонової тканини, як правило із застібкою спереду по всій довжині або тільки в області коміра, але бувають і закриті варіанти, схожі на туніку. По частині коміра, рукавів, кольору і довжини програма у дизайнерів вільна. Широкий асортимент блузок ви знайдете тут ua.gepur.com/catalog/bluzy.

Образи для ділових буднів

Біла блузка – must-have для школярок, студенток, трудівниць офісу і взагалі любителів ділового стилю. Класичний варіант – приталена сорочка в мінімалістичному крої. Вона підійде не тільки для трудових буднів, а й відмінно зіграє свою роль в луці з джинсами. Білий верх і денім – поєднання, яке ніколи не вийде з моди.

Є безліч варіантів білої блузи:

  1. білий, кремовий, вершковий, світло-блакитний, світло-сірий колір дозволять зкреативити, не відхиляючись від дрес-коду в великій мірі;

  2. асиметричний фасон, туніка, сорочка, відкриті плечі, без рукавів, оверсайз, запах – тут вибирайте те, що вам підходить і подобається;

  3. шифон актуальний протягом усього року, вдало поєднується з кардиганами та жакетами, будь яким низом, і повністю задовольняє правилам ділового стилю.

У діловому стилі шифонові блузи поєднуються з:

  1. брючними або спідничними костюмами. Хіба що під піджак вибирайте моделі без декору в області плечей, тому що в такому луці в ньому просто немає сенсу;

  2. зі спідницею плісе або “олівцем” добре виглядають вільні блузи на запах або моделі схожі на туніки. З таким низом можна надіти і сорочку з застібкою по всій довжині спереду;

  3. з брюками різних фасонів: скінні, палаццо, кюлоти або ⅞. У деяких закладах офісний дрес-код допускає і шорти. А це дуже радує в спекотну пору року.

Якщо ви носите блузку на випуск, – вам буде зручно, але зараз модно більшу частину фасонів заправляти в спідницю або брюки. У деяких випадках краще придбати блузку-боді. Так ви будете менше переживати, що блуза виглядає неохайно.

В офіс можна носити блузки пастельних або нейтральних відтінків, зі стриманим принтом і без кричущого декору.

Шифонові блузи на кожен день

Тут обмежень немає. Хіба що намагайтеся підбирати доречне для буденних справ вбрання. Поєднуйте шифоновий верх з джинсами, брюками або спідницями. Влітку носіть блузу з шортами, наприклад, у стилі сафарі. Комплекти виглядають стильно, тому придивіться до костюмів з блузками. Обирайте однотонні моделі або блузи з принтом. Зараз в моді поєднання різних принтів в одному образі. Різні квіткові орнаменти, поєднання подібних геометричних малюнків або горошок + смужка, – вирішувати вам.

Ідеї ​​для вечірнього вбрання

Тут можна додати блиску. Паєтки, бісер, люрекс – зараз це актуально. Зверніть увагу і на анімалістичні принти. Зараз вже ніхто не скаже, що це моветон. Модна новинка – блуза-чохол. Прозора модель, яка одягається на майку або плаття.

Поєднуйте яскраву святкову блузку з костюмом "піджак + штани", з облягаючою міні спідницею або навпаки з пишною міді. У святковому вбранні блузка може бути акцентом або відтіняти інший центр образу, але головне, щоб весь аутфіт тільки підкреслював ваші виграшні сторони.

Бажаємо вам яскравого літнього настрою та вдалого шопінгу. З любов'ю, Gepur!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь