Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Ремонтники назвали смартфони, які найчастіше ламаються.

Експерти сервісу ремонту електроніки назвали бренди смартфонів, які найчастіше потрапляли в ремонт.
Статистика підведена за останній рік.

Згідно з підбитими річними підсумками, найчастіше в ремонт потрапляли смартфони від Apple. Їх частка склала 33%, або кожен третій апарат, який потрапив в сервіс https://itprofi.in.ua/remont-telefonov-iphone-8-odessa.html. На другому місці за кількістю потрапила в ремонт техніки знаходяться китайські бренди. На третьому місці йде Samsung - авторство 18% техніки, що потрапила в ремонт, належить цьому виробникові. На частку Sony довелося 7%, і лише 3% зданих в ремонт смартфонів справив Asus, випливає з наведених статистичних даних.

З техніки Apple в ремонт найчастіше потрапляють iPhone 6, 5S, 5 і 6S. Серед Samsung самими ламкими виявилися A5, S3 і A3. З китайських брендів найчастіше потрапляють в ремонт Huawei Nova 2, Honor 8, Xiaomi Redmi Note 4 і Redmi 4X.

Найдорожче за співвідношенням ціни ремонту до ціни нового апарату обходиться ремонт смартфонів Xiaomi. Щоб привести апарат цього бренду в робочий стан, господар гаджета викладе до третини ціни нового аналога. Власникам Samsung в середньому ремонт обходиться в чверть вартості нового апарату. Користувачі iPhone в середньому за ремонт викладають 13% ціни нового гаджета.

Чи часто iPhone 8 ламається? Напевно це найпопулярніше питання при здачі телефону в сервисный центр ИТСА. Відповідаємо - сам він ламається не часто, йому допомагають. В цілому ремонт iPhone 8 популярний за рахунок популярності телефонів Apple, а не тому, що він часто ламається. Популярність і успішність моделі між іншим досягається в тому числі і завдяки надійності айфонів і решті техніки Apple.

У мегаполісах, на відміну від регіонів, починають iPhone 8 не проблема. Ціни на ремонт як не дивно майже найнижчі. Конкуренція висока, відкрилося і відкривається багато сервісів різного цінового і якісного діапазону, а на виїзді ремонтують навіть студенти, мало не за біг мак і колу. Але в той же час знайти хороший сервіс не легко, але Ви можете не переживати.

Найчастіше до нас звертаються за заміною скла iPhone 8 і корпусу. Іноді до речі бувають ситуації коли не працює кнопка iPhone. Кнопки зазвичай ламаються через механічного зносу, а скла і корпусу через механічних пошкоджень, наприклад ударів і падінь. Як і будь-який електронний пристрій Айфон 8 не любить воду і високу вологість. Саме ці чинники в 90% випадків викликають несправність пристрою і ремонт iPhone 8. Саме по собі рідко щось ламається, хоча і таке трапляється, але рідко. Телефон цей пристрій крихке, тому краще звертатися з айфоном 8 ніжно і лагідно



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь