Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Догляд за зубами у стоматологічній клініці

На початку спілкування ми завжди звертаємо увагу на стан зубів співрозмовника, а перше враження дуже багато в чому залежить від посмішки. А вже наскільки важлива гарна посмішка при побудові особистого життя - це вже прописна істина. Не дарма ж в старовину саме по зубам визначали здоров'я людини, його витривалість і здатність стати продовжувачем роду.

І щоб ваше здоров'я в цілому і ваша зовнішність не турбували вас, запам'ятайте просту істину - зуби потрібно лікувати вчасно!

Карієс є процесом породження емалі і тканини зубів з подальшим потемнінням і утворенням порожнини. Спочатку відбувається невелике потемніння емалі, яке з часом переростає в значні порожнини. Відбувається це стоматологічне захворювання від стабільного впливу хвороботворних бактерій спочатку на емаль, а потім і на тканину ротової порожнини.

Якщо закинути захворювання і не лікувати хворий зуб, то потроху уражаються найглибші шари його тканин. При тому хімічне або температурний вплив їжі на хворобливий карієсом зуб, починає породжувати біль.

Якщо ж і після появи болю не відбувається належне лікування, наприклад, у спеціалістів complex-dent.com.ua, то з'являються ускладнення від карієсу такі, як пульпіт (запалення нервового пучка) і періодонтит (запалення зв'язок). При контакті хворобливого зуба з поверхнею здорового, може з'явитися поширення карієсу, що повалить до втрати значної кількості зубів.

Ласкаво просимо в стоматологію Complex Dent!

Стоматологія Complex Dent відповідає самим суворим вимогам до якості надання даного виду послуг. У сучасному комплексному лікуванні стоматологічних захворювань застосовуються медикаменти, фізіотерапевтичні процедури, лазерна терапія, ультразвук, високі швидкості обертання борів, спеціальні високочастотні установки, діагностика захворювань зубів безпосередньо в клініці за допомогою радиовизиографа.

Лікарі-стоматологи дадуть Вам поради та рекомендації по догляду за зубами і профілактиці захворювань ротової порожнини і зубів. Пам'ятайте, що раннє звернення до стоматолога для профілактичного огляду зможе вберегти Вас і Ваших дітей від серйозних захворювань.

Сучасне обладнання провідних фірм, спокійна і доброзичлива обстановка, а головне - висококваліфіковані фахівці - це найважливіші складові успішної і якісної роботи стоматології Complex Dent. Пріоритетом в роботі є висока ефективність лікування, забезпечення зручності та безпеки пацієнтів.

Приділіть влітку час, щоб записатися до стоматолога. Перевіряти стан зубів у фахівців потрібно не тільки дорослим, але й дітям.

Досвідчені лікарі-стоматологи допоможуть Вам і Вашим дітям!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь