Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Поради від спеціалістів по догляду за ноутбуком

Майстри по ремонту ноутбуків рекомендують кілька способів для боротьби з пилом. Наявність пилу призводить до поломок ноутбука. Фахівці мережі сервісних центрів idservice.com.ua звертають увагу на те, що добре було б проводити профілактику і очищати техніку на регулярній основі.

Мікрофібра. Звичайні серветки і рушник використовувати не рекомендується, так як дрібні ворсинки можуть потрапити в клавіатуру. Мікрофібра не залишає подряпин і розлучень, відмінно видаляє пил, зберігаючи первинний зовнішній вигляд дисплей.

Білий оцет. Потрібен для видалення забруднення з корпусу. Існує думка, що можна використовувати для цих цілей спирт. Насправді речовини, що містять спирт, ацетон та аміак пошкоджують покриття і перуть фарбу. Особливо небезпечно використовувати їх на антибликовой поверхні. Безпечніше змочити серветку сумішшю води і білого оцту в рівних пропорціях. Підходить для чищення кнопок.

Зубна паста. Підходить для полірування поверхні з дрібними подряпинами. Але не можна використовувати пасту з великими частинками. Нанести пасту слід за допомогою мікрофібри, злегка розтерти і залишити висихати на деякий час. Надлишки стерти чистою вологою тканиною.

Фен. Він підходить для видування пилу з ноутбука. Вимкніть техніку від мережі і від'єднайте дроти. Використовувати фен можна тільки в режимі подачі холодного повітря. Не можна використовувати тепле повітря. Можна використовувати пилосос в режимі видування повітря або використовувати пневматичний очестітель в тубі.

Спринцовка. Потрібна для очищення пилу у важкодоступних місцях, для видалення пилу з радіаторів і кольорів. Можна застосувати для очищення клавіатури і динаміків.

Техніка збереже презентабельний зовнішній вигляд. Пил не буде накопичуватися і псувати техніку. Але навіть при правильному використанні ноутбук може зламатися.

Ми розуміємо, як складно знайти підходящу якісну майстерню. Тому в майстерні IDservice ми зібрали перевірених майстрів та досвідчених фахівців, які вам допоможуть відремонтувати ноутбук в найкоротші терміни.

Майстри готові взятися за вирішення проблеми будь-якої складності, від видалення вірусів, до налаштування програм, заміни комплектуючих і відновлення даних.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь