Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Огляд ходових сортів пива і закусок до нього. Які позиції включити в літнє меню 2019?

Літо - найкраща пора року для відпочинку і розслаблення. У спекотну пору українці частіше відвідують заклади громадського харчування, п'ють пиво і забувають про заборони, які колись собі встановили. Це добре знайоме власникам пабів, барів, кафе, ресторанів.

Досвідчені і мудрі бізнесмени роблять все можливе, щоб збільшити відвідуваність закладів в літній період. Для цього вони підвищують якість обслуговування, домовляються про постачання свіжого смачного пива, переглядають асортимент закусок, меню в цілому.

Українці навчилися відрізняти пінне без хімії від аналогів низької якості. Відвідувача не проведеш, тому дуже важливо реалізовувати смачне дане хмільне.

Наприклад, на https://belosvet.ua/ закуски до «Жигулівського» пивоа та інших його сортів без хімії можна замовити безпосередньо у виробника - на сайті компанії «Belosvet». Воно стане однією з найбільш «ходових» позицій в меню з наступних причин:

  • легкий солодовий смак;
  • ненав'язливий відтінок хмільної гіркоти;
  • прозорий натуральний ячмінний колір.

Саме таке світле пиво подобається більшості українців, так як добре втамовує спрагу, має приємний легким смаком. Не залишаться без уваги і такі позиції, представлені в меню:

  1. Waissburg No Alcohol (безалкогольне);
  2. Waissburg Blanche (світле нефільтроване);
  3. «Медове» (пряне, з натурального меду);
  4. «Сидр» в асортименті.

Важливо подбати про задоволення потреб більшості відвідувачів, не забуваючи про «меншості».

Корисні закуски з морепродуктів

Статусний заклад громадського харчування не має права пропонувати до пива пакетовані сухарики, арахіс, фісташки. В меню пабів і ресторанів зобов'язані бути присутніми закуски, які вгамують голод і принесуть користь. При цьому будуть чудово поєднуватися з хмільним. Вдалі комбінації:

  1. креветки на листі салату з маслинами і оливками під соусом зі спеціями або травами;
  2. кільця кальмара у фритюрі;
  3. мідії, мариновані в фірмовому соусі з перцем «Чилі»;
  4. свіжі варені раки;
  5. дошка «Мікс-асорті» (набір з морепродуктів).

Чи не рекомендуємо сильно розширювати меню. Увімкніть позиції, які кухарі зможуть швидко і смачно приготувати.

М'ясні делікатеси та інше

Пристойну порцію білка під час вживання пива отримає організм, якщо подати страви з птиці, свинини, яловичини. М'ясні закуски улюблені чоловіками, вони швидко приносять відчуття насичення. Отже, до пінного можна запропонувати:

  • медові курячі крильця;
  • фірмові домашні ковбаски;
  • свинячі ребра під плодово-ягідним соусом;
  • стейки.

Не залишаться без уваги відвідувачів і прості закуски: сирне і м'ясне асорті. Ці нарізки замовляють не тільки до пива. А ось під пінне нерідко бажають покуштувати мариновану форель, лосося та іншу червону рибу, нарізану слайсами. Бажано наповнювати меню виключно смачними стравами зі свіжих продуктів, які підкреслюють красу того чи іншого сорту пива!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь