Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

ЯК ВИБРАТИ КОРЕЙСЬКУ КОСМЕТИКУ - НЮАНСИ І ПОРАДИ

Стрімке зростання популярності корейської косметики серед жінок пов'язаний з неухильно зростаючою довірою представниць прекрасної статі в усьому світі до косметичних засобів, вироблених в Кореї, і багатоплановим асортиментом цієї продукції.

Демократичні ціни

Корейський косметичний ринок успішно обслуговує різні сектори цільової аудиторії, пропонуючи продукцію в трьох основних групах:

  1. люкс-бренди (преміум);
  2. продукція в середньому ціновому діапазоні;
  3. мас-маркет.

Демократична вартість південнокорейської косметики - одна зі складових популярності цієї продукції. Весь асортимент косметичних засобів, що поставляються Кореєю, має більш доступні ціни в порівнянні з аналогічними товарами від західноєвропейських і американських виробників.

Відносно невисока вартість косметичних засобів корейських брендів не позначається на якості і ефективності даної продукції. Наприклад, корейские маски для лица найвищої якості ви можете придбати за посиланням.

Натуральні компоненти і безпека

Завдання безпеки вирішується шляхом виключення з формули косметичних засобів небезпечних для здоров'я людини елементів таких, як формальдегіди, штучні ароматизатори і фталати. Такий підхід дозволяє створювати гіпоалергенну продукцію, що дуже цінується сучасним споживачем.

Ефективність

Високий рівень конкуренції серед косметичних брендів Кореї сприяє підвищенню ефективності засобів догляду. Великий вибір корейської косметики не залишає шансів неякісної та неефективної продукції затримуватися на ринку.

Кореянки розбираються в косметичних засобах і дуже ретельно підходять до їх відбору, тому така висока ефективність корейських брендів.

Жінки країни ранкової свіжості починають доглядати за своєю шкірою з ранньої молодості. Кореянки навіть в похилому віці виглядають набагато молодше за свої роки, зберігаючи привабливість і свіжість завдяки використанню ефективних і натуральних засобів догляду місцевого виробництва.

Оригінальний склад

Державні інвестиції в косметичну галузь Південної Кореї дають можливість корейським компаніям впроваджувати сучасні наукові розробки для створення інноваційних рецептур із застосуванням оригінальних екзотичних компонентів.

До складу корейської косметики часто включаються незвичайні для європейців інгредієнти:

  1. екстракт медузи і устриць;
  2. муцин равликів і зміїна отрута;
  3. золото і перли;
  4. сік бамбука і вино.

Високотехнологічне виробництво косметичних корпорацій Кореї дозволяє використовувати найсміливіші наукові відкриття в цій сфері. Велика увага приділяється тестуванню нових компонентів, що є запорукою безпеки та ефективності корейської косметики.

Неординарність дизайну упаковки

Важливим фактором популярності засобів догляду від південнокорейських виробників є оригінальність зовнішнього вигляду упаковок. Креативний підхід дизайнерів до цього питання підігріває інтерес більшості жінок, які бажають прикрасити свій туалетний столик оригінальними флаконами, баночками і коробочками з якісною косметикою.

Забавні яскраві упаковки у вигляді милих тваринок і фігурок радують око, піднімаючи настрій їх власницям. Корейські дизайнери беруть до уваги різноманітні смаки потенційних покупців, з огляду на переваги прихильників більш лаконічного стилю. Для них розробляються упаковки косметики більш суворої традиційної форми.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь