Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Іскрометні байки: 5 електромотоциклів, що заслужили на увагу

1. Tarform
Виробництво електробайк сьогодні доля не тільки великих і визнаних компаній. Tarform - приклад одного з численних стартапів, гендиректором і головним дизайнером якого став українець Тарас Кравчук. Класичний вид мотоцикла поєднується з передовими технологіями 3D-друку, за допомогою якої виконані багато деталей новинки, а також біоматеріалами. Модульна платформа електробайка дозволяє змінювати його частини на свій смак і вдосконалювати згодом. Модна фішка Tarform - інтегрована система моніторингу за самопочуттям водія. У разі якихось відхилень від звичного стану людини за кермом система проінформує його про це через навушники в шоломі.

2. Silence S01
«Тиша» - і назва, і експлуатаційна характеристика цього скутера, що випускається каталонської компанією. Двомісна машина з максимальною швидкістю 100 км / год і дальністю ходу 115 км в дорожньому потоці великих міст немов риба у воді. Важливе значення S01 - велика ємність літій-іонної батареї. 5 кВт / год - це вдвічі більше, ніж у безлічі інших скутерів і мотоциклів. Дізнатись більше про різноманітні параметри та сколько стоит электромотоцикл, можна за посиланням.

3. Arc Vector
Унікальність цього електробайка була оцінена миттєво. У проект по його виробництву включився InMotion Ventures, інвестиційний венчурний фонд Jaguar Land Rover. Конструкція моделі - гімн надлегким матеріалами. Монорама мотоцикла і маятники зроблені з вуглеволокна. Однак повною мірою футуризм Arc Vector проявляється в екіпіровці пілота: його шолом оснащений проекційним дисплеєм і камерою заднього виду, а сенсорний костюм попереджає байкера про різного роду небезпеки. Наприклад, про наявність перешкод в сліпій зоні. Мотоцикл здатний розвивати максимальну швидкість 225 км / год, розгін до сотні за 2,7 секунди. Тираж унікального байка обмежений: до випуску заплановано лише 355 мотоциклів.

4. Lightning Motorcycle Strike
Порівняння цього американського мотоцикла з блискавкою банально, але небезпідставно. У моделі, мабуть, найкраща аеродинаміка серед електробайк. З батареєю, що володіє максимальною ємністю в 20 кВт / год, мотоцикл здатний проїхати до 320 км. Штатний бортове зарядний пристрій на 3,3 кВт дозволяє відновити ресурс електричної машини за 2-3 години. Опціональне, потужністю 6,6 кВт, зменшує час зарядки до 30 хвилин.

5. Harley-Davidson LiveWire
Секс, наркотики, рок-н-рол і розкотистий гуркіт брутального «харлея» - все це забави півстолітньої давності. Безтурботний їздець електричної епохи діє без шуму, пилу і далеко від компаній горланять хіпі. «Найгучніший звук, який ви будете чути, - запевняє виробник, - це биття свого серця». Втім, в момент старту можна не почути і його: розгін до 100 км / год у байка, що оснащується електромотором на постійних магнітах, займає всього 3 секунди. Дальність шляху LiveWire - 225 км на одній зарядці. Капітан Америка міг би тільки позаздрити.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь