Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як правильно використовувати акумулятор смартфона

Існує безліч міфів про акумулятор вашого мобільного телефону: що ми повинні зробити, щоб він не вийшов з ладу, як заряджати телефон, скільки чекати між зарядкою і розрядкою. Але багато хто з цих міфів є помилковими, і сьогодні ми показуємо вам, як правильно заряджати акумулятор вашого мобільного телефону, щоб він працював довго. Величезний вибір акумуляторів для мобільних телефонів.

Звичайно, ви багато разів чули поради про зарядку акумулятора, але не всі вони є правдою, і сьогодні ми даємо вам серію порад, як правильно зарядити батарею вашого смартфона.

Як правильно зарядити акумулятор вашого мобільного телефону

Перше, що ми чуємо при покупці телефону (зазвичай від продавців в магазині) - це щоб ми повністю розрядили його, щоб підключити до зарядного пристрою. Але це не так. Вам не потрібно чекати, поки батарея телефону досягне 0%, щоб зарядити його. Експерти рекомендують, не дозволяти смартфону розряджатися до максимуму.

В ідеалі, ваш акумулятор не повинен розряджатися нижче 20% заряду. Намагайтеся заряджати телефон, поки він не досягне мінімуму, і не чекайте коли він розрядиться повністю. Хоча, якщо це трапиться, не хвилюйтеся, нічого не відбудеться.

Ви можете заряджати телефон, коли вам знадобиться. Ще один помилковий рада, який ми часто чуємо, це те, що неправильно заряджати телефон кілька разів на день, якщо він не розряджений повністю. Ви можете підключити свій смартфон до зарядного пристрою в будь-який час, коли вам це потрібно, і акумулятора вистачатиме буде пошкоджений.

Як правильно зарядити акумулятор вашого мобільного телефону

Раніше, якщо ви заряджали батарею без повної розрядки, це могло призвести до її руйнування, також зменшувалася загальна ємність. В сучасних акумуляторах і сучасних смартфонах цього не відбувається, тому ви можете заряджати його стільки разів, скільки необхідно, не турбуючись за батарею.

Нарешті, вічне сумнів: що станеться, якщо я залишу телефон заряджатися на ніч? Нічого. Нічого поганого не станеться і ваш телефон не вибухне. Акумулятор вашого мобільного телефону не буде пошкоджений, якщо ви годинами підключені до зарядного пристрою і ваш телефон вже повністю заряджений. Поточні батареї мають саморегулювання і припиняють зарядку після повного заповнення ємності акумулятора.

Раніше цього не відбувалося, і акумуляторів телефонів було завдано збитків. Тепер нічого не станеться, якщо ви на кілька годин залишите заряджений телефон до 100% з'єднаним із зарядним пристроєм, тому що він перестане заряджатися.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь