Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати банний халат?

Здавалося б, що може бути складного в тому, щоб вибрати банний халат? Потрібно просто прийти в найближчий магазин і придбати вподобану за кольором і фасоном модель. Але якщо ви хочете, щоб річ прослужила вам довго і радувала теплом і затишком, краще заздалегідь визначити, що підходить саме вам.

Матеріал

Кожен вид матеріалу, з якого виготовляють халаты Италия, має свої переваги і недоліки:

  1. Натуральний матеріал (бавовна, льон). Подібний виріб прекрасно вбирає вологу, в ньому тіло дихає і зберігає тепло. Через відсутність синтетики в складі такі халати дуже довго сохнуть.
  2. Штучний матеріал (бамбук, віскоза). Тканина володіє антибактеріальними властивостями, вона міцна і м'яка. На відміну від бавовняного халата, виріб з бамбука стає сухим значно швидше.
  3. Синтетичний матеріал (еластан, поліестер). Такий одяг легко переться, не мнеться, коштує дешево. Мінуси - погано вбирає вологу, не пропускає повітря.

Відповідно, з практичної точки зору, бамбуковий халат є найбільш вдалим варіантом. Але при виборі, слід виходити з власних вподобань і побажань. Бамбуковий халат не вбирає запахи.

Колір

Колірні переваги у всіх людей різні, але все ж кожне забарвлення викликає певні асоціації:

  1. чорний колір - строгість, лаконічність;
  2. коричневий колір  - надійність, солідність;
  3. білий колір - класика;
  4. рожевий колір - ніжність;
  5. червоний колір - сексуальність;
  6. жовтий колір - життєрадісність.

Якщо ви намагаєтеся завжди виглядати стильно, підбирайте халат женский Италия, що гармонує з кольором очей, шкіри і волосся.

Фасон

Найбільшою популярністю користуються халати середньої довжини, що застібаються на ґудзики або блискавку. Такі вироби не утрудняють рухів, не розкриваються під час ходьби.

Але справжнє відчуття затишку і тепла подарують класичні банні халати до підлоги з поясом на талії і великим капюшоном. Такий одяг обволікає з голови до ніг, що особливо цінно в зимовий час.

Отже, вибираючи банний халат, слід звертати увагу на матеріал, колір і фасон. Правильно підібраний виріб буде довго дарувати відчуття затишку і комфорту.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь