Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Бізнес по розбиранню авто

Де краще розташувати авторазборку

Сьогодні в Україні успішніше всіх працюють розбори в західній частині країни, відповідно, ціни на запчастини у них, найчастіше, нижче, ніж у конкурентів зі східної, південної або північної України.

Це обумовлено тим, що західна Україна знаходиться поруч з Польщею, країною, яка є основним джерелом надходження автомобілів на розбирання. Так само дешевше виходить транспортування автомобілів з Англії. Це не означає, що авторазборку слід відкривати виключно на Західній Україні, найкраще працювати в великому місті, ближче до центру.

Ідеальним варіантом буде дислокація біля кур'єрських служб, якими ви будете відправляти запчастини по країні. Оренда приміщення Для вирішення даного питання необхідно визначитися з кількістю розбираємо автомобілів, що б вистачало місця для запчастин, і навпаки, не було недостачі місця.

Важливо по максимуму використовувати корисний простір. Приміщення повинно бути таким, що б для його благоустрою не потрібно було витрачати велику суму.

Які машини розбирати

Для цього потрібно розуміти, що розбирати машини старше 2000 року немає сенсу, так як висока ймовірність того, що більшість деталей машин не будуть оригінальними. Чим свіже машина, і чим краще її стан, тим більше вона принесе прибутку. Наприклад, сайт https://razborka-jeep.com.ua/ допоможе вам знайти весь асортимент необхідних автозапчастин для джипів.

Рекомендується вивчити статистику продажів нових і б / у автомобілів для вибору вигідного варіанту на розбирання. Порада: загострюйте увагу на популярних моделях.

Крім розкрутки знайомтеся зі станціями техобслуговування вашого міста і з іншими Авторозборка, мотивируйте ваше знайомство тривалою співпрацею і приємними цінами.

Працівники

Навіть якщо ви самі можете розібрати автомобіль, то краще за все, надати цю процедуру фахівцям, так як розібрати авто коштує 50-80 у.о., а час, витрачений вами на самостійний розбір авто призведе до великих втрат грошових коштів. Наймайте людей для розбирання машин, бажано, що б людина сиділа на ставці, що б крім розбору авто, він міг і встановлювати деталі на вашій базі.

Цей же чоловік може бути комірником, саме він може правильно розсортувати деталі по складу, сфотографувати їх, а ви вільно складете наявність деталей. Якщо маєте бажання швидко розвиватися, можна запросити на роботу менеджера, який буде вести продажу наявності.

Устаткування для роботи в офісі

Офісне приміщення можна обладнати по мінімуму, що було повноцінне робоче місце.
Для цього потрібно:

    1. офісні меблі (можна б/в);
    2. ПК або ноутбук;
    3. мобільний телефон з підтримкою Viber WhatsApp;
    4. кулер з водою.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь