Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Що таке - дійсно якісний ламінат

Ламінат - якісне і зручне покриття для підлоги на основі деревоволокнистих плит високої щільності. Екологічно чистий і безпечний матеріал, що імітує масив дерева, паркет або плитку. Ми пропонуємо Parador ламинат для створення унікального дизайну простору. На сайті доступні товари з різною фактурою і забарвленням. У картках товару вказана ціна за 1 кв метр ламінату, надані габарити і технічні характеристики покриття, присутні фотографії з можливістю детального перегляду.

Ламінат Парадор поєднує в собі інноваційні технології, німецька якість і надійність, різноманіття дизайнерських рішень, зручність і простота монтажу, довговічність в експлуатації.

Продукція компанії Parador має ряд незаперечних переваг перед покриттям для підлоги конкурентів, а також індивідуальних фішок. Даний ламінат володіє власними запатентованими монтажним замком SAFE-LOCK, AUTOMATIC CLICK, що робить укладку гранично простою. Кромка і поверхня ламінованого покриття Parador оброблені спеціальним складом, що запобігає проникненню вологи в товщу плити.

Ламінат Parador - це підлогове покриття безсумнівно запропонує Вам вищу ступінь свободи творчості. Прадор - ламінат з різноманіть колекцій просто вражає уяву своїми необмеженими можливостями. Купить ламінат Прадор - це значить придбати ламінат, з яким ви легко зможете втілити в життя всі задуми ремонту і підкреслити свою індивідуальність і стиль.

Можна сміливо сказати, що на сьогоднішній день ламінат Parador - це високоякісний сучасний продукт класу "преміум".

Ламінат Parador Trendtime 6 Дуб Castell limed 1371173
Країна-виробник: Німеччина

Ламінат Parador Trendtime 6 - колекція цікавого дизайну, готове покриття підлоги вразить Вас своєю елегантністю і підкреслить вишуканість створюваного інтер'єру.

Використання ламінату Parador Trendtime 6 в невеликих приміщеннях створює ефект розширення простору, вносячи відчуття простору.

У даній колекції підібрані благородні деревні декори, привабливі своїми натуральними фарбами і точно переданої фактурою добре обробленого дерева.

Ламінат Парадор Trendtime 6 має двосторонню фаску, розташовану уздовж довгої сторони ламелі, в результаті після укладання буде створений малюнок корабельної палуби з цінних порід дерева.
Ще одна перевага ламінату Parador Trendtime 6 - використання ефективної звукоізолюючою підкладки AKUSTIC, знижує рівень шуму в приміщенні на 5-12 дБ.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь