Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати мотоблок?

Цікаво, що ще 30 років тому мотоблок, як інструмент дрібної сільськогосподарської техніки, просто не існував. У великих колгоспах для обробки землі використовувалась потужна колісно-гусенична техніка. Власники городів і невеликих земельних наділів справлялися із земельними роботами за допомогою ручного інструменту. Дрібна автоматизована техніка для обробки землі була затребувана, і промисловість не випускала техніку такого типу серійно.

Виникнення, розвиток і зростання популярності дрібного і середнього фермерства протягом останніх трьох десятиліть привели до того, що сьогодні мотоблок харьков - один з найбільш затребуваних видів сільськогосподарської техніки.

Мотоблоки користуються величезним попитом серед фермерів і власників заміських ділянок, оскільки дають можливість механізувати більшість земельних робіт. Цей агрегат, на відміну від культиватора, більш універсальний і багатофункціональний. З його допомогою можна орати, рихлити і культивувати грунт, полоти грядки, нарізати борозни, викорчовувати кореневища і виконувати цілий ряд інших завдань.

Яких саме - залежатиме від технічних характеристик і можливостей моделі. Тому, вибираючи мотоблок для власного ділянки, обов'язково окресліть для себе коло завдань, які ви збираєтеся вирішувати за допомогою даної техніки. І обов'язково врахуйте особливості конкретно вашої земельної ділянки. Потім, користуючись нашими порадами, впевнено приступайте до вибору.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь