Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Аутсорсинг друку - сервіс, що дозволяє заощадити

Власники бізнесу дорожать кожною гривнею. Адже чим ефективніше розподілені вільні кошти, тим динамічніше розвиватиметься компанія.

Друк взагалі і використання копіювального обладнання зокрема - значна стаття витрат. На нього витрачається значно більше сил і засобів, ніж може здатися на перший погляд.

Ідея аутсорсингу друку полягає в отриманні максимуму конкурентних переваг: поліпшення якості матеріалів, зниження вартості витратних матеріалів, скорочення часу на обслуговування устаткування. При цьому витрати повинні стати менше. Здавалося б, з ростом якості не уникнути збільшення витрат. Однак це не зовсім так.

Аутсорсинг друку має на увазі не просто оренду «чужого» принтера. Це цілий процес найму компанії, яка задовольнить всі потреби, пов'язані з документами і друком, починаючи від аудиту поточної ситуації та оптимізації витрат і закінчуючи повним циклом підготовки і обслуговування устаткування. Компанія LDS являється однією з небагатьох, хто в Україні надає послуги аутсорсингу друку.

Є кілька ключових переваг, які безпосередньо впливають на популярність послуги серед бізнесу:

· Економія ресурсів;

· Аудит друку і формування політики споживання;

· Підвищення продуктивності;

· Поліпшення якості друку;

· Підвищення рівня інформаційної безпеки.

Яка реальна вартість друку? Це один з ключових питань, яким задається керівник, націлений на модернізацію і вдосконалення внутрішніх алгоритмів компанії. Реальні витрати виходять далеко за рамки середньостатистичних уявлень. Адже в процес включені як люди, що використовують обладнання, так і персонал його обслуговуючий. Ось лише найбільш значущі статті витрат.

· Електроенергія.

· Витратні матеріали: папір, чорнило, тонер і т.д.

· Обладнання: принтери, копіювальні апарати, факси.

· ІТ-підтримка та технічна допомога.

· Логістика: покупка нового, ремонт або заміна старого обладнання.

· Бухгалтерський контроль і облік.

Які переваги аутсорсингу друку? За даними зарубіжних досліджень, в середньому, економія від залучення підрядника становить близько 30%. Такі високі результати забезпечує ряд важливих факторів.

По-перше, завдяки аудиту, знижуються витрати на папір.

По-друге, оптимізується використання технічних ресурсів. Копіювальні апарати, безсистемно розставлені по офісу, приносять більше шкоди, ніж користі. На «зручно розташованих» принтерах друкують набагато частіше, ніж на їх побратимів, що порошаться в кутку. Як наслідок, знос частини обладнання вище. Для чорно-білих документів використовуються кольорові принтери, не дивлячись на значну різницю в ціні витратних матеріалів.

І, по-третє, аутсорсинг друку економить близько 10% часу ІТ-команди, а також збільшує ефективність логістики. Системний адміністратор, нарешті, може зайнятися більш важливими речами, а не бігати по офісу в піні, з'ясовуючи «почему не друкує принтер» і не проводити робочі дні в тривалих квестах за запчастинами.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь