Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як одягатися вагітній жінці

Підбір одягу для вагітної

Чи вважаєте ви, що, будучи вагітною, вам не потрібно бути привабливою взагалі? Чи вважаєте ви, що ваш партнер любить вас не через вашу зовнішність, а тому, хто ви, який ваш характер і особистість? Це правда.

Але знайте одне - акуратна, модно одягнена майбутня мати викликає захоплення не тільки у чоловіків, але перш за все серед інших жінок.

Вагітність сприяє красі. На благо дитини жінки відмовляються від наркотиків, йдуть дієті, допомагають своєму організму за допомогою вітамінів і корисних мінералів, більше сплять, ходять частіше на прогулянки, уповільнюють темп свого життя. Це робить їх колір обличчя сяючим і здоровим. Вагітні жінки відчувають себе красивішим та привабливішим.

Майбутня мати повинна також подбати про свій гардероб, обирати який зручніше за все на https://monamoon.com.ua/. Вагітність не повинна ховатися за вільним, часто безформеним одягом. Часи сірості і безформного, мішкуватого одягу для матерів вже давно пройшли. Сотні компаній створюють модний одяг для вагітних жінок, завдяки якій вони мають можливість насолоджуватися своєю зовнішністю безперервно. Тому що вони не перестають бути жінками під час вагітності! Спробуйте зіграти стиліста, спробуйте зіграти з новим зображенням. Не бійтеся змін, не бійтеся кольору! Доведіть усім, що вагітна жінка також приваблива.

Якщо ви вважаєте, що вам не вистачає чогось в гардеробі, то виберіть одяг в подібній кольоровій гамі. Грайте з кольором в одязі. Він буде подовжувати вас оптично. Якщо у вас широкі стегна, то під час вагітності носите темні брюки, спідниці - не обов'язково чорні, наприклад, в фіолетовому, сливовому, винному, зеленому кольорі, але обов'язково з яскравим верхом.

Пам'ятайте, що одяг - це не намет. Не купуйте одяг на два розміри більше. Якщо у вас був розмір M до вагітності, тоді вагітна одяг, призначений для вас під час вагітності, також проводиться в такому розмірі. Так що не досягайте під час вагітності розміру XXL. Велика одяг «ховає» животик, але в той же час справляє враження «піщаного» куба. Для тугий вершини виберіть широкі штани, для вузьких брюк - більш вільну блузку. Якщо ви перебуваєте на останніх термінах вагітності - необхідно обов'язково і ретельно «переупорядочить» гардероб. Це також відноситься і до нижньої білизни.

При покупці бюстгальтерів не забудьте вибрати бавовняні, тому що така білизна «дихає». Білизна також має бути без мережив, які «кусають», а під час вагітності ваше тіло більш чутливе до дотику і інших зовнішніх подразників, і без підстилки - тому що вони викликають хворобливі відчуття і можуть спотворювати бюст, товсті ремені зі знімними «закрилками», якщо ви хочете використовувати їх в подальшому для годування. І найголовніше - з добре облягають чашками.

У цей період трусики також вибирайте з бавовни або махрові, тому що вони більш зручні і практичніше для періоду вагітності. А ваш партнер побачивши на вас такі трусики вважатиме їх набагато більш сексуальними, ніж мереживні стринги.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь