Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати матрац для літньої людини

У виборі ліжка для людей старше 50 років - потрібно бути особливо уважним, адже з віком організм змінюється і вимагає більше турботи. Дослідженнями вчених було відзначено, що люди старшого віку сплять на 1-2 години менше, ніж молоді. Таке явище обумовлено віковими змінами в організмі. Після 50 років, організм більше схильний до стомлюваності і більш чутливий до фізичних навантажень.

Біль у спині і суглобах, головні болі та загальне нездужання - часті супутники літніх людей під час сну. Чим старша людина - тим м'якше має бути спальне місце. Однак звичайним поролоновим матрацом - не обійтися. У цій статті ми розповімо як правильно підібрати матрац для літньої людини і на що звернути увагу.

Оптимальним вибором може бути пружний пружинний блок ТФК або S1000 від https://if-matras.com/kollekcii-matrasov (в залежності від ваги людини, більше навантаження - більша кількість пружин потрібно;):

  1. Вага сплячого до 100 кг - блок пружин TFK (256 пружин / спальне місце);
  2. Вага 100 кг і вище - блоки S1000, S2000, DS (від 500 до 1000 пружин на спальне місце);

Наповнювачі матраців

Латекс і кокос - натуральні, дихаючі матеріали (відмінний вибір для літніх людей із зайвою вагою). Для жінки 65 років, з вагою 75-85 кг, ідеальним буде співвідношення 1 см. Кокоса і 2-3 см. Латексу. Виключно кокосове покриття буде дуже жорстким - що в корені неправильно;

Меморикс - м'який пінний матеріал з ефектом пам'яті. При болях в суглобах, артриті - такий матрац здатний відчутно полегшити біль, за рахунок зниження тиску на тіло. Але, зверніть увагу, що використовувати його краще при максимальному навантаженні на спальне місце - до 90-95 кг;

Підійде і безпружинний матрац на основі тих же матеріалів або з піни (високої щільності). Відмінним варіантом буде використовувати поверхню з різними сторонами жорсткості.

Високо-ортопедична підтримка під час сну не поверне колишню молодість, але допоможе розслабити м'язи і підтримати опорно-руховий апарат. Правильно обраний матрац сприятливо діє на кровоносну, нервову і дихальну систему.

Піклуйтеся про себе і своїх близьких, подаруйте їм якісний сон. Якщо Ви не можете визначитися у виборі, телефонуйте нам! Наші менеджери швидко підберуть для Вас і Ваших близьких хороший матрац, відштовхуючись від ваших побажань і бюджету.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь