Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Підбір ракетки для тенісу

Настільний теніс - гра, що дозволяє активно рухатися і тренуватися на відносно невеликій площі, причому встановлювати стіл можна всюди: в спортивному залі, на вулиці, в холі будівлі, на дачі або в будь-якому оздоровчому закладі. Займатися цим видом спорту можна в будь-якому віці і в будь-яку вільну хвилину. Не дарма столи для пінг-понгу часто встановлюють в установах, де персонал проводить більшу частину робочого дня, сидячи за столом. Навіть за час невеликої перерви можна отримати добрячу порцію рухової актівності, граючи в настольний теніс

Щоб тренування або гра була максимально результативною, необхідно придбати високоякісний інвентар, вибрати який можна, перейшовши за посиланням https://all4tennis.com.ua. Вибирати ракетку слід, виходячи з віку гравця, професійних навичок і манери гри. Для більш простого вибору кожної ракетці умовно присвоюється кількість зірок від 1 до 5. Ракетки з однією зіркою призначені для дітей і початківців гравців, з 2-ма і 3-ма зірками для любителів, а з 4-ма і 5-ю зірками для досвідчених любителів. Для професіоналів випускаються збірні ракетки. Також слід звертати увагу на форму рукоятки, яка буває пряма, розкльошена і анатомічна. Від форми залежить навантаження на кисть і характеристика ракетки.

Від типу і товщини гумової накладки також залежать характеристики ракетки: швидкість, обертання, контроль. Залежно від манери гри віддають перевагу тій чи іншій характеристиці. Для новачків важливіше контроль, для захисної манери гри важливі показники обертання, а для агресивної манери краще швидкість відскоку м'яча від поверхні ракетки.

В інтернет магазині пропонуються ракетки з різними характеристиками і за різними цінами. Варто проконсультуватися перед покупкою з продавцем, досвідченим гравцем або тренером. Якщо навичок гри немає, то не варто витрачатися на дорогі професійні моделі.

У цьому ж інтернет магазині пропонується безліч інших товарів не тільки для пінг-понгу, а й для великого тенісу, бадмінтону, сквошу, спидминтона, а також одягу та взуття для цих видів спорту.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь