Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати душову систему?

Легкий душ, один з найприємніших моментів у вашому повсякденному житті, він може в рівній мірі бадьорити і стимулювати. Це місце, де ми думаємо найкраще, прокидаємося після хорошого нічного сну або змиваємо всі турботи після напруженого робочого дня. Ось чому душ хорошої якості, який працює ефективно і результативно, є, мабуть, однією з найбільш важливих покупок, які ви коли-небудь робили.

У цьому керівництві ми допоможемо вам знайти ідеальну модель з коротким оглядом того, що вам потрібно враховувати при виборі. До речі, якщо вам необхідно душевые системы купить Харьков, то радимо відвідати інтернет-магазин EuroKonus.

Про що потрібно думати при виборі душа?

При покупці нового душа, перше, що вам потрібно враховувати, це тиск води і тип системи водопостачання у вашому будинку або квартирі. Це може в кінцевому підсумку диктувати, який душ ви в підсумку купите. А купить недорого смеситель для биде можна, перейшовши за посиланням.

Який у вас тиск води?

Тиск води у вашому будинку буде впливати на потужність вашого душа і впливає на тип пристрою, який вам знадобиться. Ви можете перевірити тиск води самостійно, використовуючи швидкий і простий метод, але замість цього може бути простіше і безпечніше викликати професіонала.

Яка система водопостачання у вас є?

Гравітаційна система. Одна з найбільш поширених, складається з резервуара з холодною водою, характеризується низьким тиском води, для його підвищення можна використовувати душовий насос.

Центральний водопровід. Найбільш поширена система водопостачання в Україні. Відрізняється порівняно високим тиском, що дозволяє подавати великі обсяги гарячої води.

Типи душа:

  1. Ручний змішувач для душа - тут змішується гаряча і холодна вода вручну. Він простий в установці і використанні.
  2. Термостатичний змішувач для душа включає клапан, який підтримує постійну температуру води. Він особливо підходить для сімей з маленькими дітьми або літнім людям, так як знижує ризик опіків.
  3. Електричний душ швидко і легко встановлюються, має власний нагрівальний елемент, а це означає, що потрібна тільки холодна вода.
  4. Душ з сильним напором води. Його часто плутають з електричними душами. Душ з сильним напором води живиться як від гарячої, так і від холодної води і містить вбудований насос, який підвищує тиск води для більш приємного відпочинку.
  5. Цифровий душ - це вдосконалений вид термостатичного змішувача, в цьому типі душа використовується цифрова технологія, що дозволяє встановити точну температуру води. У деяких моделях ви можете навіть включати і вимикати душ за допомогою пульта дистанційного керування або смартфона.
  6. Розумний душ - найбільш просунутий тип душової системи на ринку, розумний душ легко інтегрується з системами розумного будинку.

Крім технічних міркувань щодо вибору душа для вашого будинку, ви також повинні продумати його стиль і зовнішній вигляд, щоб переконатися, що він відповідає вашій ванній кімнаті та її дизайну. Існує безліч різних стилів управління клапанами, душових насадок для душа, які ідеально підійдуть до дизайнерських ванних кімнат.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь