Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Банкетки В ІНТЕР'ЄРІ РІЗНИХ КОМНАТ

Мода на банкетки прийшла до нас з Франції, там елемент меблів використовувався під час званих вечорів та інших урочистих заходів. Сьогодні банкетку можна побачити в будь-якому будинку, вона використовується не тільки в якості декору, але і як функціональний елемент інтер'єру.

Переваги

Різноманіття форм і матеріалів. Дозволяє підібрати виріб для будь-якої кімнати і без праці "вписати" його в дизайн.

Зручність експлуатації.

Компактність. З одного боку, мініатюрний предмет меблів, а з іншого - комфортне місце для сидіння та зберігання різних речей.

Розміщення банкеток в будинку

Передпокій. Тут найчастіше можна побачити банкетку від https://www.svitdivaniv.com.ua/category/banketki/, адже на неї зручно присісти при взуванні. Якщо виріб оснащено ящиками, то в ньому можна зберігати корисні дрібниці (наприклад, крем для взуття). Моделі з відкидним сидінням з легкістю вмістять кілька пар взуття.

Кухня. Тут банкетка виступає додатковим посадочним місцем, що особливо актуально, коли в будинку гості. Зазвичай для їдальні вибирають прямокутні моделі, які трохи вище виробів для передпокою. Важливий момент: для зручності чищення в кухню краще вибирати моделі з миються вологостійких матеріалів.

Спальня. Тут банкетка буде доречна біля трюмо або біля підніжжя ліжка. Якщо оформити сидушку у вигляді лавки, вона стане прекрасним варіантом прикроватной меблів. Для туалетного столика підійде банкетка, мешкаючи оксамитом або обтягнута екокожа.

Вітальня. При виборі моделі для залу обмежень за формою і матеріалом немає, все залежить від стилістики інтер'єру. Наприклад, в заміському котеджі розкішно виглядатиме банкетка з кованим хитромудрим підставою. Незалежно від матеріалу і виконання цього продукту не можна бути вище дивана або журнального столика.

Нюанси вибору банкетки

Щоб елемент меблів прослужив довго, зберігши надійність і естетичний зовнішній вигляд, при його виборі потрібно переконатися в якості прошивки оббивного матеріалу. Зробити це нескладно: перевірте рівність швів, стежки на всьому виробі повинні бути однаковими. Ніяких стирчать ниток, якщо на тонкому матеріалі використовуються грубі нитки або на товстому тонкі, якість банкетки залишає бажати кращого.

Не позбавляйте інтер'єр додаткового комфорту і оригінальності, вибирайте зручні банкетки і повсякденні будні стануть трішки приємніше.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь