Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Віце-президент УСПП Юрій Крук розповів про перспективи Чорноморська

14 березня в прес-центрі ІА «Одеса-медіа» відбулася прес-конференція за участю віце-президента Українського союзу промисловців і підприємців (УСПП) Юрія Крука. Він відповів на питання журналістів регіональних та всеукраїнських ЗМІ, розповів про пріоритети своєї діяльності на новій посаді і планах на найближче майбутнє, поділився думкою щодо майбутніх виборів, а також прокоментував факти поширення в деяких ЗМІ фейкової інформації про його роботу.

Юрій Крук зайняв пост віце-президента УСПП після того, як покинув посаду заступника міського голови Чорноморська. За його словами, причиною звільнення з попереднього місця роботи послужило бажання діяти більш динамічно і незалежно, продуктивніше брати участь у вирішенні актуальних проблем міста і його подальший розвиток.

- Регіональний офіс УСПП ми відкрили саме в Чорноморську, тому що він після Одеси є другим містом в нашій області за своїм промислово-транспортному потенціалу. Наша команда ефективно працює на благо міста і місцевих жителів, - зазначив Юрій Крук. - У нас в цьому плані є вже багато напрацювань. Серед них - берегоукріплення прибережній зсувної зони і будівництво мостового переходу через Сухий лиман. Обидва проекти, якими я займався, працюючи заступником міського голови, успішно реалізуються, і, думаю, що за умови регулярного надходження запланованих коштів можуть бути завершені в цьому році.

Віце-президент УСПП додав, що, крім розвитку транспортно-промислової сфери, одним із важливих завдань вважає розвиток туристичної інфраструктури Чорноморська.

- Наше місто хоч і невелике, але дуже доглянуте, чисте, не захаращене висотками, має кілометри прибережної зони. Це дозволяє розвивати рекреаційну сферу. Але так сталося, що зараз крім пляжів, туристичної інфраструктури як такої в Чорноморську немає, - підкреслив він.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь