Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Юрій Крук про майбутнє Чорноморська: «Місто застигло в минулому столітті, але повинне рухатися вперед»

У Чорноморську відкрили регіональний центр Українського союзу промисловців і підприємців. Очолив представництво відомий політик, портовик і бізнесмен Юрій Крук, який має досвід роботи директора ІМТП і заступника міського голови.

У Чорноморську працює громадська приймальня Крука і його фонд «Чорноморськ - флагман місцевого розвитку», тому вибір регіонального відділення УСПП припав саме на це місто.

На прес-конференції Юрій Крук розповів журналістам про свої плани з розвитку Чорноморська і про те, чим буде займатися союз.

«У регіональний офіс організації з ідеями і проектами, як поліпшити Чорноморськ, може звернутися кожен бажаючий. Ми бачимо об'єднання людей, які хочуть взяти участь у розвитку свого міста, які мають відповідні ідеї в різних галузях і напрямках, починаючи від освіти, культури, медицини і закінчуючи інвестиціями, промисловістю, IT сектором. Чорноморськ застиг в минулому столітті, але повинен рухатися вперед », - говорить Крук.

Він додає, що союз готовий розглянути будь-який проект, який допоможе принести регіону інвестиції.

«Крім пляжів серйозної туристичної інфраструктури в Чорноморську просто не існує. Крім як застоєм відбувається в місті назвати не можна », - впевнений політик.

На посаді заступника Чорноморського міського голови Юрію Круку вдалося почати два масштабних проекти - міст через Сухий Лиман і берегоукріплення. Це вдалося зробити завдяки взаємодії Кабміну і бюджетного комітету Верховної Ради, депутатів, керівництва Одеської області.

«Зосереджений тут портово-промисловий комплекс є одним з ключових з точки зору формування бюджету області, - зазначає Крук. - І тому, виходячи з тих напрацювань, які у нас вже є, виходячи з мого досвіду керівництва двома портами, досвіду роботи заступником міського голови, мені здається, що в Чорноморську максимально ефективно функціонуватиме УСПП. І ця робота вже розпочалася ».

При цьому Крук зазначає, що на тлі його ефективної діяльності в деяких ЗМІ регулярно «вистрілюють» фейковий публікації провокаційного характеру з метою дискредитації його персони, а також членів його сім'ї. З цього приводу вже підготовлені позови до суду.

В даний час триває формування команди однодумців Юрія Крука, які здатні змінити на краще ситуацію в Чорноморську і дати новий поштовх для розвитку міста.

Всі звернення або заяви екс-віце-мера Чорноморська для преси дублюються на його особистій сторінці в Фейсбуці.

Крук додав, що будь-яка його діяльність абсолютно прозора, і він готовий відкрито спілкуватися з людьми і відповідати на всі питання журналістів.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь