Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Навіщо потрібен митний брокер

Переміщення вантажів через кордони передбачає обов'язковість проходження митних процедур. Щоб подібні адміністративні витрати не знаходили характер складно переборні бар'єру, відправники та одержувачі відповідного вантажу традиційно звертаються за послугами митного брокера. Компанія Delta International Services, з детальною інформацією про яку можна ознайомитися на http://disua.com.ua/ru/, пропонує широкий спектр послуг для тих, кого цікавить митний брокер вУкраїні.

МИТНЕ ОФОРМЛЕННЯ - ПРОФЕСІЙНА ДОПОМОГА ВІД КОМАНДИ IMEX ДЛЯ КОЖНОГО
Співпраця з командою «Delta International Services» обіцяє зацікавити, як суб'єктів зовнішньоекономічної діяльності, включаючи великі організації, так і рядових фізичних осіб. Основні послуги, що надаються компанією:

  1. Митне оформлення вантажів - експорт / імпорт,
  2. Митне оформлення транзитних вантажів,
  3. Розмитнення автомобілів - легкові та вантажні, з США, Європи, країн СНД,
  4. Митне очищення вантажу.

Перейшовши на сайт митно-брокерської компанії за посиланням вище, можна ознайомитися з детальною інформацією про кожному з перерахованих вище сервісів. Також на інтернет-майданчику відвідувач має зручну можливість зачерпнути корисну інформацію, яка дозволить сформувати загальні уявлення про алгоритми митного оформлення. Разом з тим за допомогою спеціальної онлайн-форми клієнт організації може скористатися безкоштовною попередньою консультацією фахівця.

Вельми показово, що Delta International Services успішно працює на українському ринку вже більше 10 років, надаючи незмінно якісний сервіс за доступними цінами - ознайомитися з вартістю пропонованих митно-брокерських послуг можна у відповідному розділі сайту. Крім того, сайт дає можливість розрахувати ціну конкретного замовлення - наприклад, розмитнення автомобіля «під ключ». Серед очевидних плюсів співпраці з «Delta International Services» не можна особливо не відзначити оперативність роботи брокерів - середній час окремо взятого митного оформлення складає всього 3 години.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь