Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Швейна фурнітура для сумок

Рукоділля в усі часи було затребуваним: раніше без нього було не вижити, сьогодні воно дозволяє створювати ексклюзивні речі.

Які є варіанти фурнітури

Це тільки здається, що сумка - простий елемент гардеробу. У списку необхідної фурнітури від https://aligogroup.com.ua/furnitura/ десятки найменувань:

  1. замки
  2. кільця
  3. карабіни
  4. ланцюжки
  5. Люверси і багато іншого

Кожен аксесуар, який використовується в шиття, має певні функції і робить сумку більш зручною, оригінальною і незабутньою.

Аплікації

Аплікації можуть бути як пришивними, так і клеяться. У першому випадку вони не мають ніякої основи, у другому - зі зворотного боку на них є клейова вставка (її слід прогріти праскою, щоб вона надійно закріпилася на тканини).

Малюнки, одноманітні принти, мережива і т.д. - вибір величезний, за допомогою таких варіантів легко можна створювати вироби різних стилів і напрямків: класику, бохо, кантрі, модерн та інші.

Кедер

Відмінний варіант для обробки сумок з зовнішньої сторони по кутах. Кедер - це виконаний з ПВХ-матеріалів кант. З його допомогою можна надати виробу форму, зміцнити каркас, що для сумки дуже важливо.

Люверси

Окреме місце в процесі шиття сумок займають люверси. З їх допомогою можна створювати незвичайні варіанти декору на сумці. Такі елементи стануть відмінним рішенням для створення сумок для любителів року і важкої музики. Крім того, за допомогою таких елементів можна відтворювати оригінальні декорації на тканині - квіти, комахи, тварини.

Люверси можуть бути різними - великими і маленькими, круглими, квадратними і т.д. За кольором вони також різняться. Затребуваними варіантами називають такі:

  1. латунь
  2. срібло
  3. чорнене срібло
  4. золото

Також люверси можуть бути декоровані стразами і камінням, що надає готовому виробу особливий шик.

Ручки і наплічна підкладка

Ручки у сумки можуть бути фіксованими. Найчастіше мова йде про такі варіанти, які допомагають зробити з сумочки ридикюль. У такій ситуації можна вибрати дерев'яні заготовки - вони вже заздалегідь покриті лаком і мають кріплення в нижній частині. Залишається тільки пришити їх і можна використовувати сумку.

Якщо ж в планах шиття спортивної сумки, то тут потрібно не забути про зручність її використання через плече. Для цієї мети в магазині швейної фурнітури продаються спеціальні прогумовані накладки на плече.

Декоративні елементи

Для шиття сумки можна використовувати різноманітні декоративні елементи - тасьму, стрічки, намистини, металеві краби та інші прикраси.

Фермуари

У магазинах швейної фурнітури широко представлені і фермуари. По суті своїй це окантовка верху сумки, яка ж є і замком. Вони виконані з різних матеріалів - високоякісного пластику, металу і т.д. За стилем також є різні варіанти, тому вибрати можна будь-який вподобаний зразок. За формою такі замки досить різноманітні - можуть бути половиною прямокутника, можуть являти собою половину овалу, представлені у вигляді півкола.

Ланцюжки

Ланцюжки можуть виступати і в якості декоративного елемента, і бути свого роду ремнем через плече для носіння сумки. Відповідно, від цього буде залежати і їх довжина. Ланцюжки можуть бути різних відтінків - золотими, срібними, все та ж латунь і інші варіанти.

Карабіни і петлі

У відділах швейної фурнітури пропонуються і такі товари для пошиття сумок, як карабіни і спеціальні петлі. З їх допомогою можна зробити пристосування для ременя. Наприклад, якщо хочеться носити сумку на плечі. Такі карабіни легко пришиваються, можуть бути різних тонів. Їх навіть можна обшити зверху або обв'язати, щоб зробити свій виріб ще більш оригінальним.

Зробити сумку не так і складно. Головне - точно уявляти собі кінцевий результат. А знайти і підібрати для неї все, що дозволить втілити мрію в життя проблемою не стане зовсім.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь