Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як працювати у взуттєвому бізнесі

Одяг та взуття необхідні завжди, попит на них практично не падає. Залежно від сезону і модних тенденцій люди прагнуть придбати нову пару взуття. Основний дохід такого бізнесу полягає у величезній накрутці на ціни - від 100 до 300% на пару. Щоб відкрити прибуткове підприємство, необхідно скласти бізнес-план магазина взуття, зважити всі плюси і мінуси, вивчити ринок і конкурентів, розпланувати маркетингову стратегію.

Інтернет-магазин взуття

Розвиток світу не стоїть на місці, продажі в інтернеті зайняли своє стабільне місце в бізнесі і відсоток їх виручки росте з кожним роком. Все через те, що багато потенційних покупців не хочуть витрачати час на походи по магазинах, вони просто замовляють взуття в інтернеті.

Виходячи з цього, відкрити свій інтернет-магазин взуття - хороша і прибуткова ідея. Ви можете пов'язати онлайн і офлайн продажу воєдино, таким чином, розширюючи клієнтську базу магазину. Придбати чоловіче взуття оптом від виробника можна, перейшовши за посиланням.

Ознайомившись з асортиментом порталу «ExpoShoes» ви побачите, що у нас дійсно можна купити зі знижками практично будь-які чоловічі туфлі оптом недорого, розраховані на використання в літній, весняно-осінній або зимовий період.

Класичні туфлі «під костюм», напівспортивні туфлі «для джинсів», туфлі на гумці, на шнурівці, туфлі зі шкіри, із замші та з інших матеріалів - всі ці різновиди можна замовити, переглянувши наш каталог. Туфлі зі шкірозамінника нічим не поступаються натуральним матеріалам, а іноді навіть в співвідношенні ціна-якість можуть бути більш дорогими.

Сучасні технології дозволяють виробляти чоловічі туфлі з різних матеріалів, при цьому роблячи акцент на якість в першу чергу. Чорні, сірі, з вставками, з гумками або просто класичні звичні всім моделі, туфлі осінь і весна з пряжками, це і багато іншого ви зможете запропонувати вашим клієнтам, після того, як почнете співробітничати з порталом «ExpoShoes».

Ми готові задовольнити будь-яку примху ваших клієнтів. Саме тому ми дійсно сміливо заявляємо - нас знають і люблять, і що найголовніше - наша продукція підніме вам рівень продажів і збільшить кількість постійних (що дуже важливо) клієнтів. Ми знаємо про взуття трохи більше за інших.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь