Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати кращий хостел

Багато людей чомусь вважають, що хостели - це брудні закладу, в яких живуть бідняки. Насправді сучасні хостели часом коштують набагато дорожче деяких готелів. Особливо це помітно в європейських країнах. Наприклад, в Амстердамі дешевше зняти квартиру, ніж забронювати місце в хостелі.

Які фактори необхідно взяти до уваги при виборі хостелу

По-перше, завжди краще бронювати кімнати в хостелах, розташованих в центрі міста. Вигоду в ціні, яку вдасться отримати при виборі житла на околицях, переб'ють витрати на громадський транспорт, який буде необхідний при бажанні відвідати якісь визначні пам'ятки, які в основному концентруються в радіусі кілометра від центру.

По-друге, слід оцінити метраж пропонованих кімнат. Часто можна зняти окрему кімнату на двох майже за ту ж ціну, що два ліжка в восьмимісний спальні для жінок і чоловіків. Активним мандрівникам, що цінують архітектуру і прогулянки, не варто турбуватися про те, що їх житлоплоща буде занадто скромною, адже в номері вони часу проводити майже не будуть, а враження від міста незмінні для всіх.

По-третє, перевірте наявність доступу до бездротового Інтернету на території хостелу. У цифровому столітті непробачно виявитися відірваним від цивілізації. Крім того, покупка сім-карт з підключенням до мережі недозволена розкіш. Тарифи закордоном дійсно дуже затратні.

Не зайвим буде звернути увагу на те, чи надається в користування особиста ванна кімната. Необхідно вивчити весь номерний фонд, щоб розуміти скільки ще незнайомців будуть ходити в ті ж місця загального користування, що і ви.

Важливо, щоб в хостелі була добре оснащена кухня. Адже одним з його переваг над готелем якраз і є можливість не витрачатися на кафе і ресторани, готуючи самостійно з використанням продуктів з магазину. Ще більш бюджетним варіантом є покупка всіх необхідних інгредієнтів на ринку. Деякі хостели пропонують опцію щоденного сніданку за додаткову оплату. Погоджуватися на це не варто. Так як сніданки зазвичай досить скромні і за ту ж ціну можна купити те, що до душі саме вам.

Не нехтуйте читанням відгуків і переглядів фотографій від реальних постояльців. Самі хостели надають кращі фотознімки і прекрасно себе рекламують, але в дійсності все може виглядати інакше. Вся інформація доступна на великих майданчиках з бронювання житла в різних куточках світу. При читанні відгуків рекомендується звертати увагу не тільки на те, що сподобалося, а й на те, що не сподобалося. Необхідна і особиста фільтрація всього прочитаного. Деякі люди вимагають неадекватних умов за тими цінами, які вони заплатили. Більш від цього довіри викликають найсвіжіші відгуки, так як вони відображають актуальний стан хостелу. Має сенс читати відгуки, датовані тим місяцем, в який планується поїздка. Так як таким чином можна чіткіше зрозуміти, наскільки заклад завантажено постояльцями.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь