Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати мийку для кухні?

Кухонна мийка повинна витримувати абсолютно все: гарячі каструлі і сковорідки, миючі засоби, крижану воду і багато іншого. Тому, вибираючи мийку, потрібно звертати увагу не тільки на її зовнішній вигляд, але і на розмір і матеріал виготовлення.

Сьогодні існує велика кількість варіантів мийки, тому перед походом в магазин потрібно ретельно виміряти меблі, з якими буде сусідити ваша раковина. Підбираючи мийку, в першу чергу відштовхуйтеся від її габаритів. Звертайте увагу не тільки на довжину і ширину, але і на такий параметр, як глибина.

Матеріал

Мийки відрізняються одна від одної за ступенем жорсткості, а вибрати завжди можна на портале www.franke-partner.com.ua/ru/kukhonnye-moyki. Чим вона вища, тим важчий і масивніший змішувач ви можете використовувати. Більш м'якими вважаються металеві раковини, а найміцнішими - зроблені зі штучного каменю.

Мийки з нержавіючої сталі

Не просто так мийку з нержавійки назвали 18х10. Саме це процентне співвідношення хрому і нікелю, що входять до складу нержавійки, робить раковину стійкою до корозії, будь-яких температур, побутових кислот і миючих засобів. Вибір покриттів невеликий: або дзеркальне, або матове.

Декорована нержавіюча сталь відрізняється від гладкої більшою товщиною, відповідно, має меншу гучністю і більшою довговічністю в загальному обслуговуванні.

Мінімум подряпин гарантований, якщо обрана мийка від franke-partner відповідає державному стандарту. Відповідність встановленим нормативам рекомендується перевіряти за допомогою магніту. Справжні нержавійки його не притягають.

Низька вартість, незважаючи на шкоду якості, приваблює більшість покупців. Але якщо побачили різницю, варто платити більше.

Керамічні мийки

Найскромніші варіанти мийок з керамограніта коштують дуже дорого. Зате якість таких мийок завжди на рівні, дизайн на висоті.

Форма

Мийки поділяються на прямокутні, квадратні, круглі, овальні, кутові і поєднують в собі різні форми. Вибір конфігурації залежить тільки від вашого особистого смаку або від дизайну приміщення.

Подумайте, скільки чаш вам потрібно. Як правило, обходяться однією. У ній посуд і миють, і полощуть. Якщо чаші дві, то етапи обробки посуду можуть бути розділені. Ефект - економія води.

«Крилаті» мийки дуже практичні. Зручно ставити збоку від раковини чистий посуд, щоб з нього стекли залишки води, і ви зможете поставити в сушку або в шафу абсолютно сухий посуд.

Встановлення

За типом монтажу виділяють два типи мийок: врізні і накладні. Для установки накладної мийки не потрібна стільниця і раковина надягається поверх тумбочки, як кришка. А для врізної достатньо зробити отвір потрібного розміру в стільниці.

Отже, вдало обравши мийку, ви будете отримувати задоволення від перебування на кухні. Адже відомо, що гарний настрій при приготуванні їжі робить її ще смачнішою.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь