Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

CityHost.ua - провідна компанію на українському ринку хостингу

Український хостинг-провайдер CityHost.ua з моменту свого заснування динамічно увійшов в число провідних фірм-хостерів. Користувачі оцінили привабливі пропозиції компанії, а також постійну роботу в напрямку розвитку можливостей. Протягом останніх років CityHost відкрив власні сервера, ввів інноваційну покупку виділених серверів, урізноманітнив кількість пропозицій, щоб кожен зміг знайти щось для себе. Компанія підтримує безліч цікавих проектів та ініціатив, і дбаємо про позитивну атмосферу роботи.

Чому варто вибрати компанію CityHost?

10 причин, завдяки яким ви можете довіряти CityHost:

  1. Найкраще співвідношення ціни і можливостей. У CityHost надають дуже велике значення якості і розвитку. Для них важливо, щоб користувачі отримували хостинг за розумною ціною.
  2. Пропозиції, які відмінно та ідеально відповідають потребам і багато додаткових функцій. Пакети та спеціальні пропозиції, такі як, наприклад, дана пропозиція https://cityhost.ua/action/rozygrysh-fitnes-brasleta-xiaomi-mi-band-4.htmlhttps://cityhost.ua/vds/, заповнені сучасними можливостями, які розраховані на те щоб зберегти Ваш бюджет.
  3. Прості і зручні інструменти. Послуги хостингу необхідні не тільки для IT-фахівців, тому в CityHost роблять все можливе, щоб надати найкращі інструменти для зручного обслуговування сайтів.
  4. Служба підтримки доступна 24/7! Цілодобова допомога, адже можливість отримання підтримки цінується тільки тоді, коли це необхідно. З фахівцями хостингу ви можете зв'язатися по телефону 24 години на добу, а також у нічний час, вихідні та святкові дні. Індивідуально розглядають кожного користувача, пропонують швидку і дружню допомогу, і навіть нагадають про закінчення послуги, щоб ви завжди змогли вчасно її оновити.
  5. Дійсно стабільна компанія. CityHost є однією з хостинг-компаній в Україні, які найбільш динамічно розвиваються. В даний час їм довіряють тисячі клієнтів.
  6. Широка пропозиція. Компанія пропонує рішення як для звичайних користувачів, так і компаній, які зацікавлені в сильних машинах з потужними обсягами передачі даних. Якщо Ваші потреби зміняться, ви легко задовольните їх в CityHost.
  7. Власна технічна інфраструктура. З власного досвіду в компанії знають, що важливою є якість. Всі потужності 7 днів на тиждень 24 години на добу під постійним наглядом технічних команд.
  8. Інновації і сміливість. CityHost є синонімом інноваційних рішень. Відкрили один з перших дата-центрів в Україні, запустили оренду віртуальних серверів. Якщо вас цікавить оренда віртуальних серверів VPS/VDS , то радимо перейти за даним посиланням https://cityhost.ua/vds/ вже зараз.
  9. Сучасні технології. Компанія постійно актуалізується і розвивається, щоб пропонувати найкращі послуги хостингу високого рівня доступності.
  10. Працьовита команда. Фахівці кожен день докладають зусиль, щоб послуги функціонували на найвищому рівні.
  11. Покращення не має кінця. У CityHost зацікавлені в поліпшення якості. Кожен день докладають усіх зусиль, щоб послуги були максимально надійними, щоб команда ставала все більш кваліфікованою.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь