Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Все, що потрібно знати про вібратори

Для початку, слід трохи ознайомитися з історією виникнення вібраторів. Перші вібратори були винайдені в 19 столітті для лікування таких жіночих розладів, як запалення статевих органів і істерія. До 1930 року вібратор був медичним апаратом для стимуляції жіночих статевих органів з метою лікування.

У 1902 році вібратори надійшли на ринок і стали рекламуватися в поважних виданнях. Жінка без сорому могла придбати вібратор не соромлячись того, з метою лікування. Але в 1930 році вібратори стали з'являтися на обкладинках порнографічних журналів і з того часу стали вважатися ганебним табу і більше не асоціювалися з лікуванням. Як сексуальні іграшки на полицях в секс-шопах вібратори з'явилися лише в 1980 році.

Типи вібраторів

Традиційні вібратори https://tet-a-tet.top/urlseks-igrushki/vibratory/ виготовлені з твердого пластика і зазвичай мають довжину від 10 до 20 сантиметрів. Застосовуються традиційні вібратори як для зовнішньої, так і для внутрішньої стимуляції, мають кілька швидкостей, які перемикаються вбудованим пультом управління біля основи вібратора. Працюють традиційні вібратори від батарейок, бувають різної швидкості і потужності.

Вібратори реалістичної форми в точності повторює вигляд і форму справжнього чоловічого пеніса. Реалістичні вібратори можуть відрізнятися формою і розміром, але вони всі виготовлені з силікону, гелю або кібершкіри і відрізняються на дотик м'якістю матеріалу.

Кліторальні вібратори призначені для одночасної стимуляції клітора і стінки вагіни. Усередині такого вібратора розміщуються обертальні кульки, біля основи вібратора знаходяться вусики, що стимулюють клітор. Також існують кліторальні вібратори, які призначені для використання під час сексу з партнером і вібратори, які можна носити на собі як одяг і включати в будь-який момент.

Вібратор-стимулятор точки G створений спеціально для стимуляції саме цієї точки і повторює форму тіла.

Зберігання та догляд за вібратором

Після того, як вібратор придбаний, перед його першим застосуванням необхідно його ретельно помити або протерти дезинфікуючим розчином. В інструкції до іграшки має бути написано, як правильно зберігати вібратор.

Якщо вібратор на батарейках, необхідно переконатися, що батарейки заряджені і правильно встановлені. Ні в якому разі не можна допускати, щоб на батарейки або будь-які інші деталі потрапила волога. Найкраще при зберіганні до використання виймати їх вібратора батарейки і зберігати їх окремо, щоб не наражати на корозії моторчик.

З електричним вібратором необхідно дотримуватися всіх заходів обережності як і з будь-яким іншим електричним пристроєм. Ніколи не використовувати його в воді або поруч з водою, оскільки подібний контакт може привести до удару струмом.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь