Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги ліпнини з гіпсу

В даний час кожен бажаючий може прикрасити свою квартиру ліпниною. Використання даного матеріалу пропонує унікальний зовнішній вигляд в будь-якому житловому просторі. Сучасні виробники пропонують виконати замовлення з різних матеріалів. Лідерами є гіпс або поліуретан.

Перший - це натуральний матеріал. Він абсолютно безпечний. Гіпсові вироби часто перевершують за якістю поліуретанові аналоги. Більш детально можна дізнатись на цьому сайті.

Переваги гіпсової ліпнини, в основному, включають наступні:

  1. Надійність і довговічність. Гіпс є перевіреним матеріалом. При розкопках древніх споруд, в більшості випадків найкраще зберігаються саме гіпсові вироби.
  2. Екологічність. Гіпс є органічним природним матеріалом. У своєму складі він не має токсичних речовин, небезпечних для оточуючих.
  3. Здатність «дихати». Мікропори гіпсу поглинають надлишкову вологість повітря або віддають вологу, коли повітря дуже сухий. Тому вироби з цього матеріалу прекрасно зберігаються протягом століть, а їх присутність в приміщенні допомагає створити сприятливий мікроклімат.
  4. Опір вогню. Гіпс не піддається впливу полум'я.
  5. Хороша звукоізоляція.
  6. Стійкий до грибків.
  7. Гіпсові вироби відновлюються з легкістю. Рідка штукатурка, яка розтікається, заповнює всі тріщини, порожнечі, приймає різні форми: шви можуть легко герметизувати з'єднання між деталями штукатурки.
  8. Відсутність швів і стиків.
  9. Чіткість рельєфу, навіть в мініатюрних виробах.
  10. Величезний спектр кольорів. Інноваційні технології дозволяють створювати елементи різних кольорів, а також традиційно білих. Можлива імітація різних металів, природних матеріалів, платини і золота або срібла. У цьому розділі ви можете ознайомитися з асортиментом докладніше.
  11. Можливість приховувати дефекти, які пошкоджують зовнішній вигляд кімнати, за допомогою гіпсових деталей, оскільки цей вид обробки відмінно коригує інтер'єр кімнати.
  12. Ексклюзивність. Гіпсова ліпнина не класифікується як «товари народного споживання». Вибравши такий декор, ви можете не сумніватися в тому, що коли ви прийдете до своїх друзів, ви не побачите у них нічого подібного. Гіпсові декоративні елементи виглядають розкішними, вишуканими.

Якісний і переважний варіант, який дозволяє прикрасити будь-яке приміщення - сучасна ліпнина з гіпсу. І професіна ліпна майстерня DEKO STARS допоможе здійснити будь-які ваші мрії та фантазії.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь