Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Житловий комплекс «Володимирський»: основні переваги

Замислюєтеся про покупку нового власного житла, квартири преміум-класу? Житловий комплекс «Володимирський» створений, щоб втілити ваші мрії в реальність. Розташований в серці Києва, він дарує своїм мешканцям яскраву, барвисту, але в той же час затишну атмосферу. Плавні лінії, вишукані форми і унікальні архітектурні поєднання у французькому стилі не залишать байдужими нікого, приносячи вам тільки неймовірне естетичне задоволення. Дворівневі квартири, з видом на мегаполіс або на природні ландшафти, що вибрати вирішувати тільки вам.

Особливої ​​уваги заслуговує система «розумний будинок». Вона особливо припаде до душі діловій людині, яка не бажає витрачати дорогоцінний час на різного роду формальності, але в той же час бажає бути завжди в безпеці і тримати свій будинок під контролем. Переваги полягають у наступному:

  1. система вуличного відеоспостереження;
  2. облік витрат енергоресурсів;
  3. продумана система пожежної безпеки;
  4. можливість створювати власні режими освітлення і клімату в квартирі.

Кількість кімнат у квартирі варіюється від 1 до 3. Велика площа, величезні панорамні вікна дозволяють втілити в життя найцікавіші і незвичайні дизайнерські рішення. При виникненні питань, ви зможете звернутися до онлайн-консультантів на сайті volodymyrskyy.com.ua , які з радістю допоможуть вам зробити правильний вибір. Вашій увазі надаються найбільш вигідні умови розстрочки і покупки нерухомості.

Не забудемо також сказати вам про консьєрж-сервіс, мета якого - виконати всі ваші прохання і побажання в найбільш короткі терміни. Виклик таксі, доставка, бронювання в готелі або ресторані - все це зроблять за вас. У житловому комплексі «Володимирський» все продумано таким чином, щоб заощадити ваш час і зменшити кількість повсякденних турбот.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь