Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати курси англійської мови

Англійська мова потрібна не тільки вчителям і перекладачам: все більше компаній укладають угоди із зарубіжними партнерами, направляють своїх співробітників на європейські конференції. У подорожі без цих знань теж не обійтися: без них поїздка перетвориться в нескінченне слідування за гідом.

Вибираючи відповідну програму, слід виходити з рівня знань студента, його цілей і потрібного напрямку.

Рівень підготовки

Виділяють сім основних рівнів володіння мовою: Beginner, Elementary, Pre-Intermediate, Intermediate, Upper-Intermediate, Advanced, Proficiency. На останніх двох ступенях студент вільно спілкується з носіями, читає пресу, дивиться ТБ, розуміє місцеві діалекти. Занять, призначених для людей з такими знаннями, порівняно мало: в більшості курси англійської мови орієнтовані на учнів перших п'яти рівнів. Визначити свою щабель дуже просто: достатньо пройти тестування в мовному центрі https://myenglishworld.kh.ua/.

Напрямок

Якщо на стадії Beginner особливого вибору немає, то учні з впевненим Elementary і, тим більше, Pre-Intermediate вже можуть орієнтуватися на «спеціалізацію», відповідну їх інтересам. Серед популярних програм ділова англійська, мова для подорожей, підготовка до іспитів TOEFL або IELTS. Щоб навчання було максимально корисним, бажано вибрати курси, де викладачі не тільки вчать писати, читати і говорити, а й знайомлять зі страноведческими реаліями.

Зміст програм

Одні курси орієнтовані на вільне усне спілкування з носіями в неформальній обстановці, інші на ділові переговори. Для багатьох студентів усна комунікація має менше значення, ніж якісна офіційне листування. Деякі програми включають великі обсяги теорії і країнознавчої інформації, більш вузькі орієнтовані виключно на мову. Бажано заздалегідь ознайомитися зі змістом і зіставити його зі своїми цілями і інтересами.

Знання іноземної мови відіграє дуже важливу роль в сучасному світі. Люди вважають за краще дізнаватися щось нове і незвичайне не тільки для того щоб досягати успіху в кар'єрі, але і подорожувати по різних країнах. Будь-новачок, який раніше не стикався з іноземною мовою, просто заблукає у всьому цьому різноманітті підручників, курсів і різних методичок.

Багато сучасні школи з викладання англійської мови обіцяють, що всього лише через чималу кількість часу, користувач зможе освоїти вільну розмовну мову. Але на ділі все не завжди так. В першу чергу тому, що навіть найавторитетніші навчальні заклади не можуть, наприклад, підібрати правильну програму навчання, або ж викладачі не вміють знайти спільну мову з учнем.

Що робити для ефективного навчання?

Кожен учень, який приходить зі знанням, навіть мінімальної кількості слів, все одно вважається новачком в даній сфері. На початковому етапі кожен студент зауважує, що граматичні правила і побудови фраз дуже складні і незрозумілі, але незалежно від цього, осягнути всі тонкощі буде можна. Кожна людина починає з цього і в підсумку досягає поставлених цілей.

Вивчення англійської мови онлайн або з групою в школі дасть свої результати тільки в тому випадку, якщо дотримуватись таких основних порад:

  1. Правильно підібрати тимчасові рамки для навчання. Залежно від своїх особистих біологічних ритмів, кожна людина може засвоювати новий матеріал в певний час доби. Тому, дуже важливо знайти для себе максимально комфортний час для навчання.
  2. Знайти професійного педагога. Таке правило буде діяти тільки в тому випадку, якщо сам викладач не тільки буде кваліфікованим в своїй справі, а й при цьому зможе знайти підхід до кожного учня. Саме в цьому випадку краще працювати з викладачем на індивідуальних заняттях.
  3. Не слід поступати на інтенсивні курси, якщо ви новачок в цій справі. Для початківців учнів краще вивчати англійську мову поступово і повільно.
  4. Виконуйте всі домашні завдання. Саме завдяки повторення занять вдома, виконання нескладних завдань, дозволять ефективно засвоювати матеріал і запам'ятовувати більше інформації.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь