Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Перш ніж купити шафу-купе: як вибрати, щоб заощадити

Шафи з дверцятами вже практично повністю відійшов на другий план, поступившись пальмою першості в популярності серед покупців шафі-купе. І це зовсім не дивно, адже недорогі шафи-купе дозволяють зручно зберігати багато речей, займають при цьому мінімум місця і зовсім не вимагають простору для відкривання своїх дверей (на відміну від свого орного родича).

Щоб недорого купити шафи-купе в Білій Церкві або іншому місті України, варто, перш за все, розібратися з тим, яких видів вони бувають.

Різновиди шаф-купе

1. Готові моделі фабричного виробництва, об'єднані в один каталог шаф-купе. Такі шафи, мабуть, найдорожчі, оскільки вони виготовляються на фабричному конвеєрі, а це завжди дешевше, ніж замовляти індивідуальний дизайн. Втім, сьогодні фабрики Києва і України пропонують в своїх каталогах безліч додаткових опцій. Наприклад, можуть додати за бажанням замовника додаткові полки, ящики, змінити висоту всього вироби і т.д. А завдяки можливості вибору кольору і дизайну дверей, назвати шафа-купе з каталогу шаблонним ніяк не можна.

2. Виготовлені за індивідуальним замовленням. Така шафа-купе буде відрізнятися від представлених в каталозі, перш за все, своїм повним відповідністю вашим вимогам. Тут ви маєте можливість замовити абсолютно будь-який розмір, висоту, конфігурацію, колір і дизайн. Така шафа-купе можна недорого купити без боковин і задніх стінок (тільки полки і двері) для ніші - і він ідеально в неї впишеться.

Перш ніж недорого купити шафу-купе: на що звернути увагу

Рекомендується засновувати свій вибір недорогого шафи-купе не тільки на дизайні, але і на надійності і функціональності. На що ж звернути увагу при виборі?

1. Внутрішнє наповнення. Погодьтеся, зручно, коли всередині шафи - досить полиць, ящиків та секцій для зберігання.

2. Глибина. Стандартні шафи-купе в каталозі мають глибину 600 мм. Ця цифра не випадково була обрана як стандарт. Така шафа-купе дозволить комфортно розміщувати вішалки з одягом і зручно дотягуватися до краю полиці. А якщо у вас вдома мало місця для меблів глибиною 60 см, завжди можна замовити індивідуальне виготовлення.

3. Матеріал двері. Великий шафа може послужити стильним акцентом в інтер'єрі, якщо його оформити в глянсовому або дзеркальному покритті.

4. Розсувна система дверей. Саме від комплектуючих залежить термін служби і надійність всієї конструкції. Щоб шафа-купе з каталогу або замовний прослужив вам якомога довше, вибирайте розсувну систему з металевими, а не пластиковими деталями.

На чому можна заощадити?

На таких деталях, як розсувні система, що направляють на ящиках, економити не рекомендується, оскільки в результаті можна розчаруватися в покупці вже через рік, якщо шафа-купе вийде з ладу. Це базові комплектуючі, на яких все тримається, - і вони повинні бути якісними.

При цьому ви легко можете заощадити, замовивши, наприклад, шафа-купе з розсувними дверима з ДСП. Цей матеріал коштує дешевше, ніж дзеркало, і ще дешевше, ніж дзеркало з піскоструминним малюнком.

Ще один спосіб здешевити шафа-купе - вибрати такий, в якому будуть штанги для вішалок з одягом замість полиць. Так ви заощадите на матеріалі, і шафа обійдеться вам дешевше.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь