Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

В який день тижня краще купувати авіаквитки, щоб вони коштували дешевше

Перш, ніж шукати, як заощадити на квитках, потрібно зрозуміти основний принцип - авіакомпанії не зацікавлені реалізовувати дешеві авіаквитки. Але іноді їм доводиться це робити, тому, що навіть найдешевший квиток - це частина системи, в якій будь-яка авіакомпанія заробляє на рейсах, а ще дуже часто вони завищують ціни, особливо, якщо побачать вашу зацікавленість.

Але авіаперевізникам також важливо заповнити салон літака пасажирами, щоб покрити собівартість перельоту і при цьому отримати прибуток. Цим користуються більшість досвідчених мандрівників, знаходячи «лазівки», коли націнку на квитки на літак знижують до мінімуму і можна дешевше купити авіаквитки.

На багатьох ресурсах люди діляться між собою такими способами, і повну добірку корисних порад ми зібрали для вас в цій статті. Користуйтеся і робіть перельоти з мінімальним бюджетом, а зекономлені кошти витратьте на враження для себе і своєї сім'ї.

Коли вигідніше купувати авіаквитки

Квитки на літак надходять у продаж за 330 днів до призначеного вильоту. Але це не привід так затягувати з поїздкою. Вирішити питання краще за пару місяців до передбачуваної дати подорожі. Це найоптимальніший варіант. Але на випадок форс-мажорній ситуації заздалегідь уточніть, чи є можливість здати квиток.

На короткі рейси недорогі квитки з'являються за 7 тижнів до вильоту. Для далеких поїздок ідеальним часом для бронювання є 18 тижнів до планованого польоту. Для перельоту за кордон необхідно купувати квиток заздалегідь, особливо це стосується тих, у кого вже є відкрита віза з обмеженим терміном перебування в тій країні.

Будьте обережні: іноді до дешевого квитка міжнародного напрямку додається додатковий внесок за паливо. Його вартість може становити до 50% від загальної ціни квитка. Недорогі квитки на міжнародні перельоти можуть НЕ включати в себе транспортування багажу та багато інші додаткові послуги. Багато хто знає про них будучи в аеропорту на реєстрації. Тому звертайте увагу на цю інформацію перед покупкою.

В який день тижня краще купувати авіаквитки

Практика мандрівників зі стажем показує, що краще купувати авіаквитки у вівторок. Тому що більшість авіаперевізників виставляє в продаж квитки в понеділок увечері, а наступного дня тижня - якраз вівторок. А це значить, у вівторок ще не розібрали більшу частину вигідних квитків і можна схопити недорогий варіант. Так як перші квитки завжди дешевше.

Якщо шукати квитки тільки в певну дату від'їзду і повернення, це буде не завжди вигідно. Гроші, які можна було б витратити більш важливі речі, ніж переліт. Неділя, понеділок і вівторок - найдорожчі дні. Через великий попит авіакомпанії роздувають ціни на квитки за цими дням.

У який час доби краще замовляти авіаквитки

Найвищий пік бронювання онлайн-квитків припадає на ранкові і денні години, тобто це час, коли більша частина людей не спить. Висновок: шукати квитки потрібно з півночі до світанку.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь