Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Навіщо потрібне СЕО-просування

Просування по лідам є комплексною і систематичну оптимізацію сайту для пошукового просування і підвищення рівня комфорту користувачів сайту. Це відбувається на базі даних веб-аналітики для максимально ефективного стимулювання основного цільового дії - оформлення замовлення онлайн. В основі такої методу лежить комплексна розкрутка інтернет-магазину і систематичний аналіз конкурентності та коригування стратегії маркетингу.

Однією з лідируючих компаній, спеціалізацією якою є продвижение интернет магазинов по лідам, є TurboSeo. Висококваліфікована команда бере на себе повну відповідальність за результат просування, що говорить про сумлінності виконаної роботи. Клієнт оплачує послугу тільки після здійснення замовлення в інтернет-магазині. При цьому компанія має фіксовані ціни і відсотки за лід з кожного продажу. TurboSeo має прозору політику собівартості покупця.

Лід - це вчинення замовлення на певному сайті. Це основна мета кожного інтернет-магазину, чого і допомагає досягти організація, яка займається просуванням по лідам. Користуючись такими послугами, клієнт є учасником взаємовигідного процесу, де оплачує тільки результат, а не сам процес. Більшість компаній пропонують послуги просування до топовим позиціях. Але бути в топі - ще не означає робити багато продажів.

На самому першому етапі компанія, що займається просуванням сайту, готує його до ефективної роботи. Для цього необхідно підключити і налаштувати інструменти аналітики, провести SEO діагностику сайту, маркетинговий і юзабіліті аналіз. Після цього майстра компанії починають активне просування сайту і залучення потенційних покупців. На цьому етапі відбувається регулярна аналітика і підвищення конверсії в замовлення.

Переваги просування сайту по лідам:

  1. Зростання конкурентоспроможності. Це відбувається вже на першому етапі роботи з сайтом;
  2. Підключення Web-аналітики. Це допомагає зібрати максимально точні дані;
  3. Систематичний аналіз ефективності інтерфейсу і його вдосконалення;
  4. Аналіз сайтів конкурентів з метою зайняти лідерські позиції;
  5. Оптимізація і модернізація сайту, що забезпечить залучення сучасної аудиторії;
  6. Робота з контентом. Це постійний контроль якості, наповнення сайту і робота з відгуками про його роботу.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь