Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати автоматичні гаражні ворота?

Мало мати у своєму розпорядженні гараж для зберігання транспортного засобу. Важливо забезпечити його безпеку. Найпростіше організувати вищезазначене можливо за допомогою сучасних комірних систем. На ринку присутні різні варіанти воріт. Вони розрізняються технічними особливостями (конструктивом). Відзначимо, що ціна не є основним критерієм вибору, хоч і на неї не звертати уваги неможливо. Перевагою автоматичних гаражних воріт вважається не тільки дистанційне керування. Автоматика дозволяє відмовитися від замку в принципі. Стулки блокуються за допомогою приводів.

Дистриб'ютори комірних систем часто залучають клієнтів: потрібні ворота - заходь на наш сайт https://hordis.com.ua/. Відзначимо, що покупка саме у дистриб'юторів є правильним рішенням. По-перше, Ви отримуєте гарантію. По-друге, так само страхуєте себе від неякісно продукту (підробки керуючого модуля - неякісна електроніка).

Існуючі види комірних систем

Гаражні ворота бувають наступних різновидів:

  1. орні;
  2. відкатні;
  3. секційні;
  4. підйомно-поворотні.

Перший варіант у списку - найпопулярніший на сьогодні. Звичайно, затребуваність в більшій мірі обумовлена ціною, ніж привабливим функціоналом. У розгорнутих воріт є свої переваги.

Наприклад, в одній із стулок воріт можна зробити хвіртку. Орні ворота точно також автоматизуються. Використовуються прямі приводи. Вони ефективно блокують стулки в закритому стані (дістатися до автомобіля буде неможливо, якщо у зловмисника немає доступу до електронної плати управління).

Однак, розсувні ворота з техніки безпеки завжди відкриваються назовні з гаража. Отже, в зимовий період часу доведеться регулярно очищати простір перед воротами. Інакше вони просто не відкриються. Багато встановлюють гріючий кабель на виїзді з гаража.

Секційні і підйомно-поворотні ворота

Секційні ворота теж поширені. Суть в тому, що в них закриває гараж полотно складається з окремих секцій. При роботі приводу на відкриття полотно складається і піднімається під стелю гаража.

Мінусом цього виду воріт вважається невисока швидкість роботи всієї системи.

У цьому сенсі підйомно-поворотні ворота - ідеальний варіант. До стелі гаража піднімається відразу вся площину воріт. Правда для цього важливо, щоб перед гаражем завжди був вільний простір на метр вперед (не стояли автомобілі).



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь