Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як обрати сукню подружки нареченої

Плануючи весільну церемонію, кожна наречена продумує все до найдрібніших подробиць. Визначившись зі своїм стилем сукні - саме час продумати образи свідків.

З кожним роком мода на однакові сукні подружок нареченої стає все більш поширеною. Ця тенденція прийшла, звичайно, з Європи і Америки. Ще дівчатками ми дивилися барвисті кінофільми, в яких весільні розпорядники старанно і детально продумували вбрання всіх учасниць радісної події. У цьому є певна гармонія і чарівність, ефектні сукні в одному стилі ще раз підкреслюють тематику весілля і виділяють образ нареченої.

Які деталі зараз в тренді і на що варто звернути увагу у виборі святкового вбрання?

В першу чергу потрібно визначитися, хто вибирає сукні для подружок. Якщо це робить сама наречена, то важливо обговорити з кожною учасницею - фасон, довжину і колірну палітру, враховуючи побажання кожної. Якщо наряд все-таки вибирають самі подружки, то потрібно обов'язково дотримуватися загального колірного оформлення церемонії, щоб все виглядало модно і гармонійно.

Наряд на весілля від https://ua.emiliadelloro.com/ повинен бути максимально комфортним і не сковувати рухів, так як свідкові доведеться провести в ньому цілу добу, як мінімум.

Якого ж кольору краще вибирати вбрання для такої важливої ​​події?

Пудрові відтінки

У цьому році дизайнери та стилісти одностайно вибирають пастельні і пудровие тони. Це можуть бути відтінки солодкої троянди, ніжного персика, теплого піску, кокосового молока, морської хвилі, м'яти, світло-блакитного і лаванди. У літній сезон подружки можуть вибрати моделі в модний квітковий принт або з романтичним малюнком «туаль де Жуі» в стилі прованс.

Яскраві відтінки:

Актуальними є також і насичені глибокі кольори - червоні, бузкові, фіолетові, бордові, бірюзові, сині, смарагдові, жовті і бургунди.

Варто звернути увагу на вишуканий відтінок небесної синяви - він пожвавить образ, додасть свіжості і юного запалу. Плаття небесно-блакитного кольору створені для того, щоб підкреслити вашу крихкість і жіночність.

Популярний також глибокий синій у відтінку Саргасове море - п'янкий і загадковий. Розкішний, стриманий і водночас «дорогий» колір бездонного океану абсолютно універсальний. Він додасть неповторний шик і урочистість образу.

Жовтий у відтінку соковитого лимона - свято для очей і ідеальний варіант на літо! Цей сміливий і радісний колір дарує усмішку і гарний настрій не тільки вам, а й оточуючим. Соковитий лимон найбільш гармонійно поєднується з синім, ніжно-рожевим і темно-зеленим.

Трендовими ж залишаються і контрастні поєднання класичного білого весільного плаття з нарядами подружок в яскравих і соковитих кольорах. Модний червоний пронизливо насичений і яскравий. Міксувати такий життєрадісний колір рекомендується зі стриманими і чистими відтінками - молочно-білим, суворим синім, класичним чорним і сріблом.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь