Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

ТОП 5 пневматичних аматорських гвинтівок

На сьогоднішній день існує запаморочливе різноманітність моделей пневматичних гвинтівок. Для полегшення вашого вибору пропонуємо топ 5 найбільш якісних і потужних пневматичних аматорських гвинтівок. Хочеться відзначити, що існують різні критерії відбору і у кожної людини, любителя або професіонала, буде свій топ 5.

До цього списку можуть увійти не всі моделі певних брендів, але, тим не менш, ми будемо намагатися підібрати моделі гвинтівок перевірені часом і з незаплямованою репутацією.

Почнемо, мабуть, з невеликого передмови. Нагадаємо, що пневматична зброя, не така потужна, як вогнепальна, але все ж гідно виконує всі свої функції і буде вашим надійним помічником.

Gamo CF-X Royal
Gamo CF-X Royal

Отже, список відкриває іспанська компанія Gamo. Це один з найвідоміших брендів і найбільший європейський виробник пневматичної зброї. Така модель як Gamo CF-X Royal пружинно-поршневої групи використовується для аматорського полювання на дрібну дичину і розважальної стрільби. Вага даної моделі близько 3 кг. Серед достоїнств виділяють граничну точність, серед недоліків - система одиночних пострілів.

Gamo Shadow IGT

Gamo Shadow IGT

Ще одна модель цього ж бренду, яку варто внести в наш список, це Gamo Shadow IGT. Гвинтівка має стильний зовнішній вигляд і гідні характеристики. Класичний, а також дозволений 4,5-міліметровий калібр і газо-пружинний механізм гвинтівки забезпечують зрозумілість і звичність стрільби. З найголовніших особливостей виділяють точну стрільбу при мінімальної віддачі в сукупності з високою швидкістю польоту кулі (305 м / с). Модель є зразком пневматичної зброї для розваги, стрільби в ціль та полювання на дрібних тварин. Якщо ви опинитеся її власником, то проблем не буде з експлуатацією. І найголовніше, що її ціна цілком демократична.

Gamo CFR Whisper IGT
Gamo CFR Whisper IGT

Деякі просунуті любителі воліють гвинтівку Gamo CFR Whisper IGT. Вона володіє багатьма перевагами, найголовнішим серед яких це IGT - нова технологія від Gamo, що підвищує задоволення від стрільби, як по мішенях, так і від полювання на дрібних тварин. Ця технологія складається з пневмо-циліндра, який замінює пружину, дозволяє мати стрілку вищу граничну швидкість. Має меншу вібрацію, постійне зусилля при взводі. Технологія IGT одна з останніх розробок Gamo дозволяє поліпшити якість пострілу. З неї набагато легше потрапити в ціль, ніж з традиційних пружинно-поршневих моделей. Дана гвинтівка забезпечує високі показники купчастості і дозволяє виробляти незабутнє враження на оточуючих. Модель потужна і універсальна, що дозволяє отримати задоволення від полювання.

Hatsan 125 MagnumHatsan 125 Magnum

В наш список хотілося б внести ще дві моделі відомих брендів. Справжніми лідерами на ринку є моделі пневматичних гвинтівок турецької компанії з виробництва зброї «Хатсан». Наприклад, хотілося приділити увагу моделі Hatsan 125 Magnum. Цей екземпляр є представником потужної пневматичної гвинтівки на основі пружинно-поршневої механіки. Пневматична гвинтівка є однією з найпопулярніших гвинтівок класу «супер магнум». Гвинтівка призначена для стрільби свинцевою кулею калібру 4,5 мм. У момент пострілу така куля розганяється стисненим повітрям до швидкості в 380 м / с, - як саме цей механізм працює, а так само інші «фішки» даного зброї можна побачити в руководстві по експлуатації до Hatsan 125 Magnum, яка доступна за цим посиланням. При одиночному режимі вогню і довжиною 124 см при вазі 3,8 кг, гвинтівка є гідним представником на ринку озброєнь. Керівництво користувача допоможе вам переконатися в тому, що дана модель є потужним примірником серед інших моделей.

Umarex Beretta CX4 Storm XT

Umarex Beretta CX4 Storm XT

І заключна модель в нашому списку, це Umarex Beretta CX4 Storm XT. Зовнішній агресивний вид цієї гвинтівки нікого не залишить байдужим. До таких небайдужих можна віднести любителів позмагатися в точності стрільби по мішенях. Заявлені за інструкцією виробника до Umarex Beretta CX4 Storm XT, яке доступно за цим посиланням, є 30-зарядний магазин, калібр 4.5 мм, ручний запобіжник, швидкість вильоту кулі до 170 м / с (7.5 Дж), прицільна планка з регульованою висотою, приклад з високоякісного склопластику, а так само інші переваги моделі дуже навіть відповідають вимозі «ціна якість».

Варто зазначити, що даний Топ 5 не остаточний і у кожного любителя, новачка або ж професіонала є свій особистий список легендарних і улюблених моделей.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь