Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

10 основних переваг роботи з дизайнером інтер'єрів

Оскільки кожною справою повинен займатися фахівець, то оформлення інтер'єру слід довірити професійному дизайнерові, знайти якого можна тут: https://houselikebuild.com.ua/dizajn/. Ось аргументи ЗА.

1. Головна перевага дизайнера інтер'єру - його досвід і знання
Це дозволяє уникнути виникнення помилок - як під час створення проекту інтер'єру, так і при здійсненні перепланування, правильного освітлення, проведення оздоблювальних робіт - і запобігти витратам на їх виправлення. У деяких випадках ціна переробок може перевищувати вартість реалізації самого дизайн-проекту.

2. Скорочення часу за рахунок розробки 3D-візуалізації інтер'єру
Ще до початку будівництва ви зможете побачити, як буде виглядати ваша квартира після ремонту. Навіть якщо ви можете скачати готовий проект з інтернету і вмієте користуватися програмами, професійний дизайнер інтер'єру зробить його на 100% унікальним і більш якісним.

3. Можливість з декількох варіантів поєднань кольорів, меблів і матеріалів вибрати саме те, що подобається
Перевага дизайнера інтер'єру полягає в тому, що він відмінно розбирається в наявній на ринку будівельної продукції та її ціноутворення. Відмова від його послуг загрожує вибором матеріалів, що не сполучаються між собою за фактурою і призначенню, можуть виглядати не естетично і довго не прослужать. В результаті - незаплановані витрати на демонтаж і черговий ремонт.

4. Наявність дизайн-проекту, згідно з яким будівельники виконують всі роботи у встановлені терміни
Через відсутність дизайн-проекту періодично може виникнути необхідність в додаткових поїздках, узгодженнях і обговореннях, а це зрушує терміни робіт і збільшує їх бюджет.

5. Примирення внутрішньосімейних розбіжностей
У всіх членів сім'ї думки з приводу оформлення інтер'єру можуть відрізнятися, а перевага співпраці з дизайнером в тому, що він допоможе прийти до консенсусу.

6. Можливість комбінування різних стилів
У дизайнера інтер'єру переваги - вміння поєднувати предмети різної стильової належності та творча фантазія. Важливо ще до початку обговорення дизайн-проекту визначити колірну гаму і переваги по стилю. Бажано підібрати фотографії інтер'єрів, які подобаються. Це може подати дизайнеру цікаві ідеї.

8. Дотримання професійної етики
У сфері дизайну інтер'єру є речі, про які не розповідають стороннім, особливо якщо був укладений договір. Подібно до того, як профі зберігають фірмові ідеї, створюючи собі імідж ексклюзивного фахівця, вони дотримуються повну конфіденційність відомостей про клієнта і його квартиру.

9. Рекомендації інших досвідчених фахівців
Перевага співпраці з професійним дизайнером інтер'єру полягає ще і в тому, що він може порекомендувати кваліфікованих фахівців для виконання тих чи інших робіт.

10. Зв'язки для придбання якісних матеріалів
Якщо ви не знайдете в магазинах відповідні меблі та предмети декору, то досвідчений дизайнер порекомендує, де їх можна замовити. Є оригінальні матеріали, яких немає в звичайних будівельних магазинах, купити їх можна завдяки зв'язкам дизайнера інтер'єру.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь