Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Принцип роботи генератора азоту

Перед тим як підібрати потрібний Вам генератор з виробництва азоту, треба познайомитися з принципом його роботи, це Вам допоможе визначитися з його вибором і допоможе в подальшій експлуатації.

Азот - це газ, який входить до складу повітря, тому для того щоб його отримати треба просто взяти повітря і відокремити від нього азот. Цей принцип і закладений в принцип роботи азотного генератора.

Основні характеристики, за якими підбирається азот генератор - це кількість виробленого азоту і його чистота.

Діапазон чистоти виробленого азоту знаходиться в діапазоні від 95,5 до 99,9995 відсотків. При цьому треба знати, чим вища чистота азоту, тим його продуктивність може знижуватися, тут вже вибір за тим, який азот Вам потрібен.

Починається виробництво азоту, з електричного компресора який нагнітає повітря в контейнер, після того як потрібну кількість повітря зібрано в повітряній камері, при цьому треба знати, що балон з повітрям - це балон, призначений для роботи з газом під великим тиском, після цього повітря осушують і починається сам процес виробництва азоту.

Потім підігріте повітря, проходить через фільтр грубого очищення в якому очищається від бруду, технічних домішок і масла.

Далі повітря надходить в пристрій з виробництва безпосередньо самого азоту. У камері за допомогою абсорбентів відбувається безпосередньо відбір азоту і після цього він поміщається в наступну металеву ємкість, де знаходитися під великим тиском, з цієї ємності йде відтік на перевірку його чистоти і відображення параметрів виробництва азоту на дисплеї. На дисплеї можна бачити, тиск, чистоту виробленого азоту.

Це в загальному і всі технологічні етапи виробництва азоту.

Що можна ще сказати?

Кількість виробленого азоту залежить від кількості, якщо так можна сказати «переробленого повітря» тому чим більша кількість азоту потрібна, тим більшу кількість повітря треба пропустити через компресор за одиницю часу, і відповідно габаритні розміри всього обладнання збільшуються, і як самого компресора для накачування повітря, так і відповідно і пристрою з виробництва азоту, а також ємностей для його збору і зберігання.

Тому, перед тим як правильно підібрати генератор азота купить який дуже просто, треба точно знати скільки азоту Вам знадобиться.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь