Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як підібрати кільце для пропозиції

Весілля є дуже відповідальним днем ​​в житті молодят і потрібно до нього ретельно підготуватися. Велике значення має також момент пропозиції руки і серця дівчині. До цього моменту потрібно все спланувати і підготувати.

Однією з важливих завдань є вибір обручки. Щоб полегшити цей процес, потрібно знати деякі правила вибору стилю і форми ювелірного виробу. Ось деякі поради, які можуть бути корисними.

Як правильно вибрати діамант?

Вибираючи обручку, багато хто не знає з чого почати. Спочатку потрібно підібрати форму алмаза, який задасть загальний тон ювелірного виробу. Діаманти бувають різних форм. Найпопулярніша - коло. Крім того, бувають досить химерні і хитромудрі форми діамантів. Тому на сайті centaurus.com.ua можна придбати овальні, грушоподібні, каплевидні, квадратні, прямокутні і багато інших форм. Також є можливість купити діамант у вигляді серця. Підібравши бажану форму діаманта, потрібно також визначитися зі стилем кільця, щоб камінь і ювелірний виріб гармоніювали між собою.

Особливість кільця

Можна придбати вже готовий ювелірний виріб або підібрати окремо кільце бажаної форми і стилю, і окремо камінь. Потім замовити в ювелірній майстерні виготовлення обручки. Підбираючи обручку, важливо ретельно продумати його стиль. Існує кілька різних стилів, зокрема вантажні, класичні та сучасні кільця. У всіх цих категоріях стилістичного напряму можна знайти тисячі різних дизайнів. Перш ніж купувати ювелірний виріб, потрібно розглянути кілька варіантів і вирішити, який стиль кільця найбільше підійде для дівчини, з огляду на особливості її характеру.

Підібрати стиль ювелірного виробу

У хлопця, який купує обручку для коханої дівчини, ймовірно, є уявлення щодо того, що саме їй подобається. Однак при цьому потрібно її приємно здивувати і порадувати. Є кілька способів визначити те, яке саме обручка сподобається дівчині. Один з найпростіших способів зробити це - розпитати спільних друзів і родину. Якщо розпитати близьких дівчини не виходить, то можна скористатися іншими стратегіями. Одна річ, яку можна зробити, так це подивитися на вже наявну у дівчини колекцію прикрас.

Встановити бюджет

Витратити на обручки можна тільки те, що можете собі дозволити. Незалежно від того, який саме у вас бюджет, важливо спочатку його встановити і тільки після цього приступати до покупок. Попереднє планування бюджету дозволить все грамотно розпланувати і не виходити за рамки наявного бюджету.

Як можна заощадити?

Один з кращих способів заощадити на діамант - придбати алмаз вагою в карат, який знаходиться під круглим числом. У алмазної промисловості певне політичне значення в каратах називають «магічними числами», при яких вартість на камінь різко зростає. Ще одна річ, яка допомагає заощадити - підібрати золоту оправу, а не платинову.

Попереднє замовлення

Як тільки вибрали кільце для заручин, то прийшов час зробити замовлення. Якщо його будуть виготовляти за індивідуальним проектом, то на це може піти багато часу, так що важливо заздалегідь підготуватися. Гарне правило - замовляти кільце для заручин як мінімум за шість тижнів до запланованої дати вручення.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь