Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Чоловіча куртка бомбер - з чим носити

Ця куртка може бути шкіряна, джинсова, трикотажна, шовкова... Давайте ж познайомимося з цим стильним одягом ближче.

Отже, хто ж вперше пошив таку куртку?

Друга назва цієї речі - авіатор. Вперше куртка з високим коміром, «гумками» на талії і манжетах, а також зручними кишенями і плечима, з'явилася як льотна форма - її носили пілоти-бомбардувальники з Америки. Але тоді це була неодмінно шкіряна, важка куртка, добре захищала свого господаря від холодного вітру (адже кабіна в ті часи була відкрита - важко навіть уявити, який під час зимового польоту там був «клімат»).

Якими бувають бомбери?

Колись давно пілоти носили бомбер-дублянку, що важить кілька кілограмів. Зараз же цей одяг, придбати який можна тут: https://morningstar.com.ua/dlya-nego/dlya-nego-odezhda/dlya-nego-odezhda-bombery/, значно «схуд» - купить мужскую парку або таку куртку в наші дні можна для носіння в теплий демісезон або прохолодний літній вечір. Такі «вітровки», як правило, мають класичні кольори - чорний, темно-синій, коричневий, рідше - хакі.

Матеріалом для літнього бомбера може служити:

  1. кашемір,
  2. вініл,
  3. шовк,
  4. бавовна,
  5. нейлон,
  6. прозора тканина (досить рідко).

Втім, не будемо ображати своєю неувагою і зимові варіанти - шкіряна куртка з щільною тканинною або хутряною підкладкою теж мешкає в багатьох шафах наших сучасників. До речі, шкіряна варіація бомбера трохи нагадує улюблену багатьма рокерами косуху - але звужується в талії, так що якщо ви пишаєтеся своєю фігурою, вибирайте саме цей варіант одягу, він вигідно підкреслить всі ваші переваги.

З чим комбінувати цю річ?

Якщо куртки бомбери подобаються вам саме як одяг для міжсезоння, ви маєте рацію: це дуже універсальні речі, купити які можна не заради данини моді, а в якості гарного вкладення грошей. Вільний крій дозволяє носити її майже до заморозків (надівши під куртку шерстяний светр), або ж літнім вечором (поверх тонкої майки - шкіра буде вільно дихати в не облягаючий речі).

З чим вона найвдаліше поєднується? Куртка бомбер дуже «любить» таке взуття, як мокасини, туфлі або кросівки. З штанів до цієї речі найкраще купити чінос або джинси. Загалом, вільно вписуйте цю річ в свій повсякденний гардероб. Багато чоловіків вибирають її на заміну свого піджака в стилі кежуал. І, до речі: куртка бомбер в класичному виконанні (особливо виконана в кольорі хакі) - це все ж мілітарі, так що не варто комбінувати її з речами цього ж стилю.

Кілька стильних луків на різні випадки життя

Отже, перед нами, наприклад, шкіряна версія бомбера, вінтажна, з хутряною опушкою по краях ворота і рукавах, що нагадує про щось давно забуте - так звана «B-3». Як носити цю зручну річ, або будь-яку іншу шкірянку-бомбер (скажімо, на флісовой підкладці), щоб не стати схожим на пілота часів Першої світової?

  1. бізнес-кежуал. Дуже добре буде виглядати ця шкіряна куртка поверх вашої повсякденної сорочки з краваткою. Доповніть образ твідовими брюками неяскравим забарвлення, а також броги з перфорованим малюнком (особливо стильно виглядатимуть туфлі в тон куртці).
  2. кежуал. Найкраща одяг для чоловіка - без надмірностей. Светр, лофери... Цей лук підійде як для офісу, так і для зустрічей з друзями.
  3. демісезонний вікенд. У цій куртці можна кататися на мотоциклі, вибратися на футбольний матч або з друзями на дачу. Футболка і / або сорочка, джинси (можна з потертостями), зручні і теплі черевики в стилі Тімберленд... І вам не страшні ніякі випробування!


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь